Σκρτελ: "Είναι πολύ δουλευταράς ο Ινγκς!"


Μετά τον Μπρένταν Ρότζερς, ένα ακόμη μέλος της ομάδας της Λίβερπουλ έπλεξε σε δηλώσεις του εγκώμιο του Ντάνι Ινγκς που έχει ξεκινήσει πολύ θετικά την καριέρα του με τα κόκκινα!

Πιο συγκεκριμένα ο Σλοβάκος αμυντικός αποκάλυψε πως ο Άγγλος φορ κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύει σε έντονους ρυθμούς καθημερινά στις προπονήσεις. Μάλιστα κατάφερε να σημειώσει εντός της προηγούμενης εβδομάδας και τα πρώτα του γκολ με την Λίβερπουλ απέναντι σε Νόριτς και Καρλάιλ!

Απέναντι στην Άστον Βίλα μπορεί να μη σκόραρε, ωστόσο κατάφερε να πάρει τα εύσημα από τον προπονητή του. Με τις τελευταίες του τρεις εμφανίσεις έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του Κοπ, το οποίο τραγούδησε και το όνομά του!

Για τον Μάρτιν Σκρτελ όμως αυτές οι εμφανίσεις δεν αποτελούν έκπληξη:

"Τον θυμάμαι πέρσι απέναντι σε εμάς, μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Δεν σταματούσε να τρέχει και να κινείται."

"Άμα ξεχνιόσουν για ένα δευτερόλεπτο τον είχες χάσει, είχε εξαφανιστεί. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας τώρα."

"Η ποσότητα δουλειάς που βγάζει καθημερινά είναι τεράστια και ελπίζω να σκοράρει πολλά τέρματα φέτος!"


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.