Η «ακτινογραφία» των «κόκκινων»

Εύκολη και σημαντική νίκη πήρε η Liverpool απέναντι στην Aston Villa με σκορ 3-2, για την 7η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι» κυριάρχησαν, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου «χτύπησε» δις ο Daniel Sturridge με το «φονικό» του ένστικτο. Ας δούμε πώς στάθηκε στο γήπεδο κάθε παίκτης των «κόκκινων» ξεχωριστά.


Simon Mignolet (6/10) : Έκανε δύο λάθη που θα μπορούσαν να είχαν στοιχίσουν αν ο Sinclair σημάδευε καλύτερα, όμως δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Το σημαντικό είναι να εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του, και αυτό ίσως για πρώτη φορά φέτος δε το κατάφερε ο Βέλγος.

Martin Skrtel (6/10) : Είχε μια κακή στιγμή με τον Sakho στο πρώτο μέρος και ήταν μέλος μιας αμυντικής τριάδας που βρισκόταν εντελώς εκτός κλίματος. Ήταν όμως ο μόνος από τους τρεις που διασώθηκε και δε φέρει ευθύνη στα γκολ του Gestede.

Mamadou Sakho (5,5/10) : Αρκετά νευρικός και με πολύ κακή «χημεία» μεταξύ του ίδιου, του Can και του Skrtel. Δε μπόρεσε να σταματήσει τον Gestede στο δεύτερό του γκολ.

Emre Can (5/10) : Έκανε μια τραγική απομάκρυνση στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας πάσα πάρε-βάλε στον Gestede, όμως αυτός αστόχησε. Στο πρώτο γκολ του φορ της Aston Villa φέρει μεγάλη ευθύνη, αφού ξαφνικά σταμάτησε να τον μαρκάρει, δίνοντάς του έτοιμο γκολ.

Nathaniel Clyne (7/10) : Έδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι επιθετικό μπακ, αλλά αμύνθηκε και άριστα. «Εξαφάνισε» τον Jack Grealish, και είναι ίσως ο μοναδικός παίκτης της Liverpool που δεν έχει κάνει κακή εμφάνιση φέτος.

Alberto Moreno (6,5/10) : Ξανά επικίνδυνος σε κάθε του προώθηση, δεν αντιμετώπισε προβλήματα και αμυντικά. Άλλη μια καλή εμφάνιση από τον Ισπανό.

Lucas Leiva (7/10) : Πολύ καλός ο Βραζιλιάνος, ο οποίος κέρδισε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου για τη Liverpool και συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο με τον James Milner. Προσπάθησε να οργανώσει και σε μερικές περιπτώσεις το παιχνίδι της ομάδας του.

James Milner (8/10) : Έχει κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «κόκκινων», αυτή όμως ίσως και να ήταν η καλύτερή του. Πραγματικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο, σκόραρε μόλις στο πρώτο λεπτό, ενώ έδωσε και μια καταπληκτική ασίστ. «Ρέφαρε» μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και League Cup.

Philippe Coutinho (6,5/10) : Δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που μπορεί να παίξει, όμως ήταν αρκετά καλός, με μερικές καλές εμπνεύσεις και μια «μαγική» ασίστ στο δεύτερο γκολ του Sturridge. Έδειξε ότι με δύο κινητικούς επιθετικούς μπροστά του, μπορεί να αποδώσει πολύ καλά.

Danny Ings (6/10) : Έκανε καλύτερα παιχνίδια την περασμένη βδομάδα, όμως ξανά έδειξε διάθεση και κινητικότητα. Δε παρατάει καμία φάση, και μπορεί να συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση με τον Sturridge.

Daniel Sturridge (8/10) : Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, μπήκε με διάθεση να μας «τρελάνει» όλους στο δεύτερο. «Μαγικές» κινήσεις και στα δύο του γκολ, ήταν μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει όταν βρεθεί σε απόλυτη ετοιμότητα. Μοιράζεται το βραβείο του MVP με τον Milner.


Joe Allen (-/10) : Μπήκε στις καθυστερήσεις και δε μπορεί να κριθεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.