Επέστρεψε ο άνθρωπός μας, επέστρεψαν και οι νίκες!

Επιμέλεια: Τάσος Ζαννής


7η αγων. Premier League.

Με τον Στάριτζ να σκοράρει δις, η Λίβερπουλ νίκησε την Άστον Βίλα με 3-2 στο Άνφιλντ και πήρε (η ίδια αλλά και ο Ρότζερς) βαθιά ανάσα, έπειτα από τις μετριότατες εμφανίσεις.

Επόμενος αγώνας για τους κόκκινους, με τη Σιόν (Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 22:00), για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.



Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, με πάθος και ένταση, η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα από τις 17 Αυγούστου!

Εξαιρετική η απόδοση της ομάδας, εξαιρετικός ο Ίνγκςεξαιρετικός και ο Στάριτζ, που πέτυχε 2 γκολ! Ο Μίλνερ άνοιξε το σκορ με το πιο γρήγορο γκολ στη φετινή Premier League!

Το ματς


Οι κόκκινοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι πετυχαίνοντας γκολ από τα αποδυτήρια! Ο Κουτίνιο βρήκε τον Μίλνερ, ο οποίος νίκησε με ωραίο σουτ στο 2' τον Γκουζάν και έκανε το 1-0. Πολύ δυνατό ξεκίνημα (και με γκολ, παραδόξως!) για την ομάδα του Ρότζερς.

Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν με αμείωτο ρυθμό και απείλησαν με Ίνγκς, Μίλνερ, Κουτίνιο και Στάριτζ, ο οποίος φαίνεται να μην έχει επανέλθει πλήρως στην αρχική του κατάσταση.




Και καθώς λέγαμε όλοι ο Στάριτζ δε θυμίζει τον παλιό του εαυτό (αν και άδικα τον κρίνουμε από τώρα, μιας και είναι το δεύτερο παιχνίδι του μετά τον περασμένο Απρίλιο), ήρθε να μας διαψεύσει όλους. Οι κόκκινοι βρήκαν κενό χώρο, ο Μίλνερ τροφοδότησε τον Στάριτζ κι ο Άγγλος στράικερ διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του στο 59', πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ από την επιστροφή του στην ενεργό δράση.


Όμως δε σταμάτησε εκεί. Παρά τη μείωση του σκορ από τον Γκεστέντε στο 67', ένα λεπτό μετά, ο Στάριτζ, κάνοντας εξαιρετικά το ένα-δύο με τον Κουτίνιο, και έκανε το 3-1 για τη Λίβερπουλ! Στο 71', ο Γκεστέντε μείωσε εκ νέου σε 3-2 αλλά μέχρι εκεί. 




Σχόλιο


Νίκη για τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Επιτέλους, μετά από τις 17 Αυγούστου. Πολλές ευκαιρίες και πολύ καλή μπάλα ανά διαστήματα από τους κόκκινους, που έφτασαν τους 11 βαθμούς.




Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτέλ, Σακό, Μορένο, Τσαν, Λούκας, Μίλνερ, Κουτίνιο, Ίνγκς, Στάριτζ (Άλεν 93')
Άστον Βίλα: Γκουζάν, Χάτον, Μάικα, Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Αμαβί, Γουέστγουντ, Κάρλος Σάντσες, Γκουέγ, Σινκλέρ, Γκρίλις, Ζεστέντ



Liverpool 1-0 Aston Villa # MilnerExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Saturday, 26 September 2015

Liverpool 2-0 Aston Villa # Super SturridgeExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Saturday, 26 September 2015

Liverpool 2-1 Aston Villa # Gestede Exclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Saturday, 26 September 2015

Liverpool 3-1 Aston Villa # Sturridge [Double & Coutinho Super Assist]Exclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Saturday, 26 September 2015

Liverpool 3-2 Aston Villa # All GoalsExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Saturday, 26 September 2015
Share on Google Plus

About Τάσος Ζαννής

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.