Ρότζερς: "Μέσα στα επόμενα χρόνια ο Ινγκς θα είναι τοπ-κλας επιθετικός!"

Στις τελευταίες του δηλώσεις πριν την αναμέτρηση απέναντι στην Άστον Βίλα στο Άνφιλντ, ο Μπρένταν Ρότζερς είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον 23χρονο Ντάνι Ινγκς, που παρά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τα γκολ του.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη συνεισφορά του στην ομάδα από τη μέρα που ήρθε. Είναι ένας πολύ θετικός νεαρός που έρχεται κάθε μέρα στην προπόνηση για να μαθαίνει, θέλει να μιλάει για το παιχνίδι, μελετάει το δικό του παιχνίδι, το αναλύει, ώστε να μπορεί να γίνει καλύτερος!"

"Κάθε φορά που έχει παίξει, έχει αρπάξει την ευκαιρία και είδατε από τα δυο γκολ που σκόραρε τελευταία, ότι θέλει να πετυχαίνει γκολ. Πιστεύω πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν τοπ-κλας επιθετικό!" 

Στη συνέχεια ο Ρότζερς στάθηκε στο γεγονός πως οι Κόκκινοι στα δυο τελευταία ματς πέτυχαν μόνο δυο γκολ -και τα δυο με τον Ινγκς-, ωστόσο σπατάλησαν περίπου 70 τελικές προσπάθειες χωρίς να καταφέρουν κάτι παραπάνω. 

"Πάντα κοιτάω τη θετική πλευρά του πράγματος. Μετά τα δυο πρώτα ματς θέλαμε να είμαστε πιο δημιουργικοί και το γεγονός ότι οι παίχτες μας ήταν στις σωστές θέσεις για να βρουν αυτές τις τελικές, αυτό από μόνο του είναι ενθαρρυντικό!" 

"Ωστόσο, αυτό που κοιτάμε πλέον είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι μας. Δεν υπάρχει νόημα να έχεις τόσες ευκαιρίες και να μην μπορείς να τις κάνεις γκολ. Αυτό είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες, επαναφέροντας τη σταθερότητα, την θετικότητα και την αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας."

"Από τη στιγμή που θα βρούμε ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών και πετύχουμε τα γκολ, για τα οποία δουλεύουν τόσο πολύ οι παίχτες, τότε η αυτοπεποίθηση θα ανεβεί στα ύψη και οι παίχτες θα βγαίνουν με άλλον αέρα στο γήπεδο."

Τέλος ο ΒορειοΙρλανδός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους σημερινούς αντιπάλους, την Άστον Βίλα, οι οποίοι έχουν μεγάλη επιθετική ποιότητα σύμφωνα με τον ίδιο:

"Βλέποντάς τους στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι απέναντι στην Μπέρμιγχαμ, πιστεύω πως ήταν πολύ καλοί ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουν κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα είχαν κάποιες απώλειες το καλοκαίρι, αλλά έχουν ακόμη κάμποσους καλούς παίχτες."

"Ο νεαρός Γκρίλις είναι σπουδαίο ταλέντο, παίζει με ελευθερία, έχει σπουδαία τεχνική κατάρτιση, είναι εξαιρετικός στο ένας με έναν, οπότε είναι κάποιος που πρέπει να προσέξουμε. Ο Σκοτ Σινκλέρ είναι ένας παίχτης που ξέρω πάρα πολύ καλά και είμαι πανευτυχής που τον βλέπω να επαναφέρει την καριέρα του και να παίζει και πάλι. Έχει το γκολ, είναι γρήγορος, είναι ποιοτικός."

"Έχουν κι άλλους σπουδαίους παίχτες που μπορεί να φανούν επικίνδυνοι, οπότε θα είναι δύσκολο ματς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας, στο παιχνίδι μας και ελπίζουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα!"

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.