Ούτε τώρα... Τις πταίει, κύριε Ρότζερς;

Επιμέλεια: Τάσος Ζαννής

2η αγων. Europa League

Μακριά από τις εμφανίσεις του ένδοξου παρελθόντος έχει μείνει η Λίβερπουλ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σιόν στο Άνφιλντ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και βρίσκεται πίσω από τους Ελβετούς με 2 βαθμούς.

Σειρά για τους κόκκινους έχει το τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον (Κυριακή, 4 Οκτώβρη, 15:30), στο Γκούντισον Παρκ.



Δε λέει να ξυπνήσει από τον λήθαργο αυτή η Λίβερπουλ...

Στη πρώτη φορά που κουνήθηκε το ευρωπαϊκό σεντόνι στο Άνφιλντ για φέτος, η Λίβερπουλ κατάφερε να... μη νικήσει τη Σιόν και να γίνει επικεφαλής του ομίλου της.

Αντ' αυτού, σκόραρε νωρίς, ισοφαρίστηκε νωρίς, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες αλλά για ακόμη μια φορά, οι αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα δεν έλειπαν.

Το ματς

Οι κόκκινοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο 4'. Ο Οριζί έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λαλάνα έκανε από κοντά το 1-0! Παρά την απόλυτη κυριαρχία της στο γήπεδο, ήρθαν στην επιφάνεια τα αμυντικά κενά της Λίβερπουλ, τα οποία εντέλει, την πρόδωσαν. Στο 17', η κόκκινη άμυνα πελαγοδρόμησε και ο Ασίφουα ισοφάρισε για τους Ελβετούς, προκαλώντας στους φιλάθλους τους ντελίριο ενθουσιασμού!



Μετά την ισοφάριση της Σιόν, η Λίβερπουλ έπεσε ψυχολογικά αν και προσπαθούσε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Εκφραστής των ευκαιριών των γηπεδούχων ήταν ο Ίνγκς, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στο 21' αλλά το γκολ του ακυρώθηκε (ορθώς) ως οφσάιντ.

Η επανάληψη άρχισε με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δοκάρι από τον Τουρέ, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει και να βάλει τη Λίβερπουλ σε θέση οδηγού. Ο χρόνος κυλούσε, το παιχνίδι άνοιγε, ο Ρότζερς έριξε στη σκακιέρα τον Κουτίνιο για να κάνει την ομάδα πιο δημιουργική και απειλητική αλλά τζίφος. Κουτίνιο και Οριζί προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Λαλάνα μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 αλλά ο Ζβέροβιτς του αρνήθηκε το γκολ. Σπουδαία ευκαιρία για τη Λίβερπουλ. Άλλη μία που πήγε χαμένη...

Σχόλιο


Άλλο ένα μέτριο ματς, από το οποίο δεν ήρθε και το πολυπόθητο αποτέλεσμα για τους κόκκινους. Προβάδισμα νωρίς για την ομάδα του Ρότζερς, αλλά οι ολιγωρίες στην άμυνα στοίχισαν στη Λίβερπουλ, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι στη κορυφή του ομίλου αυτή τη στιγμή. Η βαθμολογία αντικατοπτρίζει τη πραγματικότητα, πάντως.



Η βαθμολογία του Β' ομίλου
  1. Σιόν 4
  2. Λίβερπουλ 2
  3. Μπορντό 2
  4. Ρουμπίν Καζάν 1
Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τσαν, Τουρέ (Σακό 76'), Γκόμεζ, Κλάιν (Μορένο 45'), Ρόσιτερ, Άλεν, Άιμπ, Λαλάνα, Ίνγκς (Κουτίνιο 61'), Οριζί
Σιόν: Ζβέροβιτς, Λακρουά, Ζίγκλερ, Μοντού, Κουάσι, Σάλατιτς, Φερνάντες, Ασίφουα, Κονάτε, Άλβες Γκαρσία

PHOTOS: The #LFC squad arrives at Anfield ahead of the UEFA Europa League tie with Swiss visitors FC Sion.

Posted by Liverpool FC on Thursday, 1 October 2015
Share on Google Plus

About Τάσος Ζαννής

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.