Origi: "Η επιρροή του Klopp φαίνεται ήδη"



Ο Divock Origi πιστεύει ότι η φιλότιμη απόδοση της Liverpool στον αγώνα με την Tottenham είναι ένδειξη της εμπιστοσύνης που η ομάδα έχει στον νέο προπονητή, Jurgen Klopp.

Παρόλο που οι Κόκκινοι έφυγαν με μόνο 1 βαθμό από το White Hart Lane το Σάββατο το μεσημέρι, ο ενθουσιασμός για την αμυντική πίεση δημιούργησε έδαφος για αισιοδοξία.

Ο Origi έπαιξε το ρόλο του, οδηγώντας την ομάδα μόνος μπροστά, στο πρώτο του αγώνα στην αρχική 11άδα στην Premier League.

Και ο Βέλγος αποκάλυψε μετά τον αγώνα πως το «δυνατό συναίσθημα» που μετέδωσε ο προπονητής βοήθησε στην ανύψωση του ηθικού.

Klopp μας είπε να παίξουμε με πάθος και χωρίς φόβο. Πιστεύει σε όλους – νέους παίκτες, παλιούς παίκτες, είμαστε όλοι εδώ επειδή έχουμε ισότητα,” δήλωσε ο Βέλγος.

"Πρέπει απλώς να δουλέψουμε σκληρά και να τον εμπιστευτούμε, και όλοι τον εμπιστευόμαστε, οπότε πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά.

"Όταν κοιτάς τον προπονητή, σου στέλνει ένα πολύ έντονο και δυνατό συναίσθημα. Μπορείς να το δεις μέσα στην ομάδα.
 
"Σε αυτό τον αγώνα είχαμε πολλή ενέργεια, πιέσαμε, παίξαμε με διάθεση.

"Είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο, και σαν ομάδα, και μαζί με τους οπαδούς, είναι πολύ όμορφο όλο αυτό.”
 
Οι τραυματισμοί των Daniel Sturridge, Danny Ings και Christian Benteke περιόρισαν τις επιλογές στη θέση του στράικερ, στον πρώτο αγώνα του Klopp ως προπονητή της Liverpool.

Ωστόσο, αυτές οι απουσίες ήταν ευκαιρία για τον Origi να εντυπωσιάσει, και ο 20χρονος ήταν άτυχος και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο.

Σε γενικές γραμμές, ο νεαρός παίκτης ήταν ευχαριστημένος με την προσπάθειά του εναντίον των παικτών του Mauricio Pochettino, και δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν ως φυσικό επακόλουθο της δουλειάς και των ευκαιριών που θα του δίνονται να παίζει.

"Δουλεύω πολύ σκληρά, και προσπάθησα να δουλέψω και σήμερα σκληρά,” συνέχισε.

"Είναι ένα νέο σύστημα, και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, λίγο άτυχος στο τελείωμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθει κι αυτό.

"Όλοι έχουν ενθαρρυντικά λόγια για μένα, οπότε πρέπει μόνο να συνεχίσω έτσι και θα πάνε όλα καλά.

"Νιώθω άσχημα για τα παιδιά που είναι τραυματίες, αλλά θα προσπαθήσω να υποστηρίξω την ομάδα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.


"Όλοι λένε ότι έχω δυνατότητες, πρέπει απλώς να δουλέψω σκληρά και τα γκολ θα έρθουν.” 

Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.