Rodgers: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας στο Goodison Park»

Μετά την ισοπαλία με τη Sion στο Europa League, ο Brendan Rodgers θέλει να δει την ομάδα του να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του Merseyside με την Everton.


«Αυτά είναι φανταστικά παιχνίδια. Πηγαίνω για τέταρτη φορά στο Goodison Park και αν και έχουμε παίξει καλά, δε καταφέραμε να πάρουμε κάποιες νίκες αυτά τα τέσσερα χρόνια. Αλλά δεν έχουμε χάσει ποτέ όσο είμαι εδώ.»

«Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Ανυπομονώ να δω την ομάδα μου να συνεχίζει να βελτιώνεται. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν αρχίσαμε με νίκες, όμως δε δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες. Τώρα αρχίζουμε να δημιουργούμε φάσεις. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνουμε, είναι να τις εκμεταλλευόμαστε.»

«Είναι μεγάλο ματς γιατί είναι ντέρμπι και φυσικά για τη Liverpool κάθε παιχνίδι είναι μεγάλο. Θα πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι δημιουργούμε ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια και σκοράρουμε.»

«Κάθε νίκη σου δίνει ψυχολογία, αλλά τέτοιου είδους παιχνίδια σου δίνουν μπόνους σε αυτά τα θέματα, ιδιαίτερα όταν παίζεις εκτός έδρας.»

«Είναι άλλη μια ευκαιρία να πάρουμε νίκη και ξέρουμε ότι έχουμε την ικανότητα να σκοράρουμε και να φύγουμε νικητές. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να νικήσουμε για εμάς, αλλά και για τους οπαδούς μας.»

Ο Ντάνιελ Στάριτζ με τα δύο του γκολ απέναντι στην Aston Villa, βοήθησε τη Liverpool να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να διώξει λίγο άγχος από πάνω της. Ο Rodgers μιλάει ακόμα μία φορά για το πόσο σημαντικός είναι ο Άγγλος για την ομάδα.

«Είδατε τη ποιότητα του Daniel τη προηγούμενη βδομάδα. Είναι προφανώς σε πολύ υψηλό επίπεδο στο να μπορεί να σκοράρει.»

«Είναι σημαντικός για εμάς. Τον χάσαμε για πολύ καιρό. Αυτό που δίνουν οι top παίκτες είναι σιγουριά. Όταν ξέρεις ότι έχεις έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου στην ομάδα σου, βοηθάει και τους υπόλοιπους και τους δίνει μια σιγουριά.»

«Τώρα είναι πίσω και πρέπει να τον χειριστούμε προσεκτικά, αλλά ξέρουμε ότι όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, είναι μεγάλη απειλή για τον αντίπαλο.»

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.