Daniel Agger: Μου λείπει το Liverpool



O 31χρονος Δανός αμυντικός, Daniel Agger, που αγωνίστηκε για μια πλήρη 8ετία στη Liverpool (2006-2014), δήλωσε σε συνέντευξη σε Δανέζικη εφημερίδα, πως του λείπει η Liverpool και ως ομάδα αλλά και ως πόλη.

Ο Agger, ο οποίος αν και είχε φτιάξει ένα αρκετά συμπαγές αμυντικό δίδυμο με τον Martin Skrtel, αποχώρησε το καλοκαίρι του 2014 για την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του την Brondby, στη Δανία, μιας και είχε ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματα τραυματισμών.


Παρόλα αυτά, δείχνει να μην έχει ξεχάσει την ομάδα μας (θυμάστε άλλωστε το χαρακτηριστικό YNWA σε τατουάζ στα δάχτυλα του αριστερού χεριού του) κάτι το οποίο μας το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία. 





Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:


"Mου λείπει το Liverpool. Είχαμε μια πραγματικά πολύ όμορφη ζωή στην πόλη. Μια καλή βάση, ένα καλό σπίτι, και πραγματικά, νιώθαμε σα στο σπίτι μας στην πόλη. Πάντα εύχομαι να έχω κάποιου είδους δεσμό με τη Liverpool. Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα επειδή έφυγα. Όταν παίρνω μια απόφαση, ποτέ δε μετανιώνω γι'αυτή. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς πήρα την απόφαση να φύγω."


"Η Barcelona ήταν μια επιλογή για εμένα το 2013. Όταν όμως πήρα την απόφαση να μείνω στη Liverpool, ήταν η σωστή απόφαση για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είναι κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει σήμερα, ωστόσο, σκεπτόμενος το παρελθόν, θα μπορούσε να ήταν μια όμορφη εμπειρία. Τρία με τέσσερα χρόνια στην Ισπανία ίσως να ήταν καλά για μένα. Αλλά δεν αποφάσισα με αυτά τα κριτήρια και δε μετανιώνω την απόφαση που πήρα να μείνω στη Liverpool."



Συνολικά, στα 8 χρόνια του στην ομάδα, ο Daniel Agger αγωνίστηκε σε 232 αγώνες, πετυχαίνοντας 14 γκολ, ενώ έδωσε και 9 ασσίστ, δέχτηκε 17 κίτρινες κάρτες, και μία κόκκινη, ενώ την τελευταία του χρονιά στην ομάδα, ήταν δεύτερος αρχηγός, μετά φυσικά τoν Steven Gerrard.

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.