Κοντά ο Mane!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Όλο και πιο κοντά φέρεται να είναι ο Sadio Mane στη Liverpool! Η ομάδα μας φέρεται να είναι βέβαιη για ένα deal κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο παίχτης θέλει να έρθει!

Ο Jurgen Klopp, παρακολουθεί τον Mane από την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν στη RB Salzburg, 2012-2014 δηλαδή. Ο παίχτης του άρεσε, και από τη στιγμή που το θέμα Goetze έπαιρνε άσχημη τροπή και δεν έκλεινε, ο Klopp έδωσε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η ομάδα μας έχει κάνει πρόταση 25 εκατομμύρια λίρες και άλλα 5 εκατομμύρια τα οποία θα προέρχονται από bonus. Ο Jurgen Klopp θέλει να κλείσει η συμφωνία μέχρι την επόμενη βδομάδα ώστε ο παίχτης να προλάβει την αρχή της προετοιμασίας, στις 2 Ιουλίου! Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Θυμίζουμε πως ο Sadio Mane είναι 24ων χρονών, και αγωνίστηκε τη διετία που μας πέρασε στη Southampton. Η θέση του είναι αριστερό/δεξί εξτρέμ, και κρυφός επιθετικός! Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που αρέσει στον Klopp, καθώς λατρεύει τους πολυθεσίτες παίχτες, που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικά συστήματα.

Πηγές: Paul Joyce/Chris Bascombe/Melissa Reddy/Dominic King
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.