Kornmayer - “Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποφασίσω να έρθω στο Άνφιλντ”


Οι πρώτες ημέρες της προπόνησης ήταν “πραγματικά καλές”, λέει ο πρώην προπονητής της Μπάγερν.

Ο νέος επικεφαλής της φυσικής κατάστασης και κλιματισμού Αndreas Kornmayer είπε πως οι πρώτες του ημέρες με τα κόκκινα έχουν παρουσιάσει ένα συνδυασμό των εργασιών αντοχής και του ποδόσφαιρο, καθώς προσπαθεί να ετοιμάσει τους παίχτες για την επόμενη περίοδο.

Οι κόκκινοι αρχίζουν την pre-season τους με ένα ταξίδι στην απέναντι μεριά του ποταμού Mersey απέναντι στην Tranmere την Παρασκευή το βράδυ και ο νέος προπονητή λέει ότι είναι ήδη ενθουσιασμένος για το τι βρίσκεται μπροστά τους.

Ο Kornmayer άφησε την Μπάγερν Μονάχου για να σμίξει με τον συμπατριώτη του Jurgen Klopp στο Anfield και άρχισε να εργάζεται με την ομάδα μετά την επιστροφή τους στην Melwood το Σάββατο.

"Στις πρώτες προπονήσεις είναι σημαντικό να πάρουν οι παίχτες μια αίσθηση της μπάλας και πάλι και στον χειρισμό της. (Τα σχέδια είναι) δεν είναι μόνο σχεδιασμένα από εμένα. Εμείς - το προπονητικό επιτελείο - τα σχεδιάζουμε," είπε.

“Έχουμε κάποια θέματα τα οποία πρέπει να συμπεριλάβουμε, ορισμένα σημαντικά θέματα κατά τη γνώμη μου - ορισμένα θέματα αντοχής, φυσικά. Και θα το ανακατεύσουμε με το ποδόσφαιρο και, στη συνέχεια, είμαστε σε καλό δρόμο.”

"Πρώτα απ 'όλα, έχω να μάθω τους παίκτες καλύτερα. Να τους ελέγξουμε όλους και να δούμε πού βρισκόμαστε. Στη συνέχεια, μπορούμε να εργαστούμε μαζί τους, να κάνουν τα προγράμματα και να δούμε  πρόοδο για όλους, για όλη την ομάδα."

Ο Jurgen Klopp δεν έκρυψε το γεγονός ότι δεν αισθάνονται πως οι παίκτες της Λίβερπουλ ήταν αρκετά γυμνασμένοι, όταν έφτασε στο Anfield πέρυσι και έχει υποσχεθεί «τριπλές προπονήσεις" στην pre-season για να δημιουργήσει μια βάση για τους επόμενους μήνες.

O Kornmayer είναι ο άνθρωπος που ο Klopp ελπίζει να παραδώσει μια ομάδα παικτών που μπορούν πιο εύκολα να προσαρμοστούν στο πιεστικό παιχνίδι που γενικά προτιμά.

Και ο πρώην προπονητής της Μπάγερν είπε ότι δεν του πήρε πολύ καιρό να αποφασίσει να σμίξει με τον Klopp στο Anfield, όταν προέκυψε η ευκαιρία.

"Ο (Klopp) ήταν η πρώτη μου επαφή. Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να έρθω - μιλήσαμε για τα πάντα.”

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα να σκεφτώ για πάρα πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος με αυτά που μου είπε και εντυπωσίασθηκα ότι ο σύλλογος ήθέλε να με έχει. Είμαι χαρούμενος."

“Ήμουν ανυπόμονος να είναι εδώ και εργάζομαι εδώ. Για μένα, είναι πολύ σημαντική αυτή η ευκαιρία εδώ. Οι πρώτες μέρες ήταν πραγματικά ωραίες.”


"Έχω ένα καλό προαίσθημα. (Ταξιδεύοντας) από το διαμέρισμα στο Melwood, όλα φαίνονται τέλεια και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ."

Δημήτρης Κουϊμτσίδης
Share on Google Plus

About Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.