Origi - Ο επιθετικός της Λίβερπουλ λέει ότι ήδη έχει αγαπήσει τους κόκκινους

Ο Βέλγος επιθετικός ανυπομονεί να αγωνιστεί για μία θέση στην επίθεση του Jurgen Klopp

Ο Divock Origi ανυπομονεί να αγωνιστεί για μια θέση στην επίθεση της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν - και αποκάλυψε ότι έχει ήδη αγαπήσει τους κόκκινους.

Ο 21-χρονος Βέλγος ενώθηκε με τον Jurgen Klopp και την ομάδα του στην Καλιφόρνια χθες, καθώς η ομάδα συνεχίζει τις προετοιμασίες τους στις ΗΠΑ.

Ο Origi και οι Βέλγοι συμπατριώτες του, Christian Benteke και Simon Mignolet έχουν πλέον φτάσει μετά το καλοκαίρι τους στο Euro 2016 με την εθνική ομάδα και ο ταχύτατος επιθετικός δεν έχει φόβους σχετικά με το διαγωνισμό για τις θέσεις στο Anfield.

“Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό είναι μία από τις προκλήσεις του να βρίσκεσαι σε μια μεγάλη ομάδα - αυτό είναι που σε ωθεί να πάς ψηλότερα," είπε στο Liverpoolfc.com.

"Πρέπει να ωθήσει ο ένας τον άλλον και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, ώστε να μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό.”

“Είναι ο λόγος που ήρθα στην Λίβερπουλ, να έχω προκλήσεις. Έχουμε όλες τις αρετές, αλλά εμείς πρέπει να ενωθούμε μαζί και να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Είμαστε μια καλή ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε.”

Η pre-season μπορεί να περιλαμβάνει μερικά από τα δυσκολότερα κομμάτια του έτους, καθώς οι παίκτες ετοιμάζουν το σώμα τους σωματικά για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ο Origi όμως είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά.

"Η pre-season είναι πάντα δύσκολη, αλλά είναι ωραίο γιατί ξέρεις πως αυτή είναι η βάση σου για την σεζόν. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την σεζόν."

Ήταν στην τελευταία περιοδεία της Λίβερπουλ στην Αμερική - και πάλι μετά από μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση, το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 – όταν ο Οrigi έφτασε για να ολοκληρώσει την £10 εκατομμύρια μεταγραφή του από τη Λιλ, πριν να δανειστεί πίσω στο γαλλικό σύλλογο για τους επόμενους 12 μήνες.

Οι πρώτοι του 12 μήνες στο Άνφιλντ έδειξαν σημάδια πλούσιου δυναμικού, ιδιαίτερα προς το τέλος της σεζόν, πριν η σεζόν του ουσιαστικά τελειώσει πρόωρα, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Ramniro Funes Mori, που του έφερε την κόκκινη κάρτα στο Merseyside Derby.

Αγωνίστηκε σκληρά για να προλάβει και να παίξει τα τελευταία 20 λεπτά του τελικού του Europa League εναντίον της Σεβίλλης στη Βασιλεία, αλλά θα πρέπει να ελπίζει να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε, όταν αρχίσει η σεζόν.

"Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, πήρα την ευκαιρία σε ηλικία 19 ετών να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να υπογράψω για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.”

“Πριν έρθω εδώ, δεν ήξερα πραγματικά τι σημαίνει, αλλά αργότερα, ερωτεύτηκα πραγματικά τον σύλλογο.”

"Νομίζω ότι έχω προοδεύσει πολύ και ξέρω ότι θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αυτή τη σεζόν, γιατί είμαι ακόμα νέος, αλλά είμαι έτοιμος να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα."

Ο Origi θα ανταγωνιστεί τους Daniel Sturridge, Roberto Firmino και Danny Ings για μια θέση στο αρχικό σχήμα του Jurgen Klopp, αλλά αυτός είναι απλά ευτυχής που είναι μέρος της οικογένειας της Λίβερπουλ για άλλη μια χρονιά.

“Η πρώτη μέρα ήταν καλή. Συναντήθηκα με τους παίκτες, συνάντησε τα νέα παλικάρια, και μπορώ να δω ότι ο καθένας είναι χαμογελαστός παρά την υψηλή ένταση των προπονήσεων και αυτό είναι ένα καλό πράγμα.”

“Είμαι ενθουσιασμένος να φτάσω στο επίπεδο προπονήσεων των άλλων παιδιών. Έχω συναντήσει τα νέα παλικάρια και είναι όλοι καλοί. Μπορώ να πω πως είναι όλοι χαρούμενοι που είναι εδώ. Είναι δουλειά μας να τους κάνουμε να αισθάνονται σαν το σπίτι τους επειδή η Λίβερπουλ είναι μια οικογένεια."


Πηγή: Liverpool Echo
Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης
Share on Google Plus

About Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.