Κλοπ: "Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα!"


Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει πως η ομάδα του δεν θα πάψει να προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη που έχει κάνει στην Πρέμιερ Λιγκ την φετινή σεζόν.

Οι Κόκκινοι είχα πετύχει κάποια πολύ θετικά αποτελέσματα με την έλευση του Γερμανού τον Οκτώβρη, ωστόσο αποτυγχάνουν να παράγουν το καλύτερο που μπορούν σε σταθερή βάση στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο απέναντι στην Σάντερλαντ τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά, αφού δυο γκολ προς το τέλος του ματς επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πάρουν έναν βαθμό, κάτι που μέχρι εκείνη την ώρα φαινόταν αδύνατο. 

Ο Κλοπ είναι συγκεντρωμένος στο να βεβαιωθεί πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί, όμως είναι βέβαιος πως οι παίκτες του δεν μπορούν να κατηγορηθούν για έλλειψη προσπάθειας.

"Φυσικά και μοιάζει πανεύκολο να σκοράρεις γκολ απέναντί μας. Στην διαφορά τερμάτων είμαστε στο -4 και είμαστε 9οι στον πίνακα. Αυτό δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Είναι ιδιαίτερο. Στις κρίσιμες στιγμές κάνουμε πολλά λάθη. Αυτή είναι η κατάσταση."

"Είναι πάντα διαφορετικό. Δεν είναι πάντα δυο γκολ στα τελευταία 10 λεπτά. Αυτό δεν έχει συμβεί σε εμάς πολύ συχνά. Χάνεις ένα γκολ και αισθάνεσαι νευρικός. Αν αλλάξει το παιχνίδι, μια κατάσταση είναι αρκετή."

"Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ένα τρίτο ή ένα τέταρτο πριν από αυτό. Έτσι είναι. Αλλά δεν είσαι αρκετά ξεκάθαρος σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν ήταν πλήρης έκπληξη που δεχθήκαμε δεύτερο γκολ από την Σάντερλαντ για να είμαι ειλικρινής. Δεν ήταν: "Ουάου! Πώς είναι δυνατόν;"."

"Ήμουν στο κρεβάτι και σκέφτηκα: "Οκ". Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα νικήσουμε. Αυτή είναι η κατάσταση. Όλα όμως είναι καλά από τη στιγμή που παίρνουμε αυτά τα πράγματα και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, το μόνο πράγμα που δεν επιτρέπεται είναι να σταματήσεις να προσπαθείς. Νομίζω είναι προφανές ότι η ομάδα πάντα προσπαθεί."

Οι Μαυρόγατες πάλεψαν στο τέλος αφήνοντας μια πικρή γεύση στο τέλος του παιχνιδιού, που είχε δει τη Λίβερπουλ να σκοράρει δυο πολύ καλοδουλεμένα γκολ και να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο για κάποιο διάστημα.

Ο κόουτς προσπάθησε να τονίσει αυτά τα θετικά καθώς εκτίμησε εξ ολοκλήρου την εμφάνιση και είπε ότι μπορούν να προωθηθούν σε πολλές διοργανώσεις, στις οποίες οι Κόκκινοι ακόμη παλεύουν.

"Έχει να κάνει με σώματα μέσα στην περιοχή. Πάντα μιλάμε για αυτό αλλά όταν είδα την σέντρα από τον Μίλλι (Μίλνερ) και είδα την κεφαλιά από τον Ρομπέρτο, η περιοχή ήταν γεμάτη από παίκτες μας. Αυτό είναι πολύ καλό." 

"Το δεύτερο γκολ ήταν μια τέλεια συνεργασία. Ο Άνταμ ήταν ήρεμος στην φάση. Για το μέλλον, πρέπει να βρούμε έναν πιο σταθερό δρόμο για εμάς. Που είναι πιο δύσκολο για αυτούς να σκοράρουν, αλλά και ευκολότερο για εμάς. Αυτός είναι ο στόχος μας."

"Έχουμε διαφορετικά προβλήματα, αλλά πρέπει να παλέψουμε στη διάρκεια της σεζόν για κάθε αποτέλεσμα. Έχουμε ακόμη πολλές αλλαγές να κάνουμε στην σεζόν. Δεν έχουμε μόνο τον τελικό, μπορούμε να πάμε στην επόμενη φάση σε δυο ακόμη θεσμούς και αυτό είναι θετικό."

"Σε χρονιές σαν αυτή, το χρειάζεσαι αυτό. Πιστεύω πως έχουμε χρονιές σαν αυτή πολύ συχνά, αλλά για να αλλάξεις τα πράγματα πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Για τις σωστές αποφάσεις, πρέπει να συλλέγεις τις σωστές πληροφορίες."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.