BREAKING: Παρελθόν ο Allen!



Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Παρελθόν και επίσημα από την ομάδα μας αποτελεί εδώ και κάποια λεπτά ο Joe Allen. H μεταγραφή του Ουαλού μέσου μετά από ένα άκρως επιτυχημένο Euro, είναι και οριστικά γεγονός, με την ομάδα μας να λαμβάνει από τη Stoke City το ποσό των 13ων εκατομμυρίων λιρών.

Ο Joe Allen, που αποκτήθηκε από τη Swansea το 2012, αποτέλεσε μέλος των κόκκινων για 4 χρόνια. Έκανε το ντεμπούτο του στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στην ήττα από τη West Brom και είχε 37 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στο Liverpool.

Tη χρονιά 13-14, στην οποία η ομάδα μας τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στην Premier League. Κόντρα στην καινούρια του ομάδα, τη Stoke City, ο Allen ευστόχησε στο νικητήριο πέναλτι, στον περσινό ημιτελικό του League Cup, πέναλτι που έδωσε στην ομάδα μας την πρόκριση στον τελικό. Αγωνίστηκε επίσης και ως αλλαγή, στον τελικό του Europa League κόντρα στη Sevilla, αγώνας που ήταν ο τελευταίος του Allen με τα κόκκινα χρώματα.

Στην περίοδό του στο Anfield, ο Ουαλός μέσος είχε συνολικά 132 εμφανίσεις και 7 γκολ.

Η ομάδα μας, με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, ευχαριστεί τον Joe Allen για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη μελλοντική καριέρα του.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.