Ο Σπύρος Γιαννιώτης στο Thessaloniki Branch!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Ο Σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο νέο του χώρο τον ασημένιο Ολυμπιονίκη και από κούνια Red, Σπύρο Γιαννιώτη! 


Λίγες ώρες μετά την άφιξη του Έλληνα Πρωταθλητή στην πατρίδα, τον περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη. Ο Γιώργος Μαντζιούκης, δημοσιογράφος που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και επί χρόνια μέλος του Thessaloniki Branch, ήρθε σε επικοινωνία με τον Σπύρο Γιαννιώτη και του πρότεινε, εκ μέρους του Συνδέσμου, να επισκεφτεί τα γραφεία στη Θεσσαλονίκη και να βραβευτεί για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμβησης, που γεννήθηκε πριν 36 χρόνια στο Liverpool, πρόλαβε να "προσβληθεί" από το μικρόβιο των Κόκκινων. Ο Σπύρος είναι ιδιαίτερα θερμός οπαδός της Liverpool και μπορεί να χαρακτηριστεί "Scouser" και στην καταγωγή, μιας και η μητέρα του είναι Αγγλίδα! Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα αξιαγάπητο προφίλ για τον Έλληνα κολυμβητή στους κύκλους των Liverpudlians της χώρας μας.

"Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθω Θεσσαλονίκη θα είμαι εκεί να σας δω από κοντά. Είναι τιμή μου, να είστε καλά", είπε μεταξύ άλλων στο Γιώργο Μαντζιούκη.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως η πρεμιέρα κόντρα στην Arsenal τον πόρωσε ενόψει του αγώνα του: "Είδα το 1-4 με την Arsenal στο ίντερνετ, πριν ετοιμαστώ για τον αγώνα μου, και πήρα τα πάνω μου" (αν είχες δει τον αγώνα ως το τέλος δεν θα σου έμεναν παλμοί να κολυμπήσεις Σπύρο μου).

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, τον μεγαλύτερο πόθο του. Οι Θεσσαλονικείς ήδη ετοιμάζονται να υποδεχτούν θερμά τον εμβληματικό αυτό αθλητή.

You 'll Never Swim Alone (όπως γράφει το τατουάζ στο αριστερό μέρος της μέσης του) Σπύρο!

Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.