Lucas: "Ανυπομονώ"


O Lucas Leiva λέει ότι η Liverpool πρέπει να σιγουρέψει ότι το νέο Anfield θα είναι φρούριο την φετινή σεζόν, αν θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο Champions League.

Αφότου πέρασαν τον πρώτο μήνα της σεζόν ταξιδεύοντας, οι παίκτες του Jurgen Klopp παίζουν το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Leicester City, το Σάββατο.

Οι Reds θα βγουν μπροστά στο εντυπωσιακό νέο Main Stand το οποίο έχει αυξήσει την χωρητικότητα του γηπέδου σε 54.000 θέσεις.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω το νέο Anfield," δήλωσε ο Lucas, που θα αγωνιστείγια πρώτη φορά φέτος, αφότου επανήλθε από τον τραυματισμό του.

"Πιστεύω ότι οι οπαδοί ανυπομονούν και η ατμόσφαιρα θα είναι όπως πάντα πολύ καλή, αλλά με περισσότερες χιλιάδες θα είναι πιο ηχηρά.

"Ανυπομονώ και ελπίζω ότι θα είναι το ξεκίνημα ενός καλού ταξιδιού σε ένα νέο στάδιο.

"Κάθε χρόνο οι ομάδες που έχουν ένα πολύ καλό ρεκόρ εντός έδρας, διεκδικούν τον τίτλο και θέση στην τετράδα, γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε φέτος, ξεκινόντας με το πρώτο παιχνίδι.

"Να νικήσουμε την Leicester θα μας δώσει αυτοπεποίθηση να πάρουμε και τους τρεις πόντους κόντρα στην Chelsea."

Όπως η Liverpool, η πρωταθλήτρια Leicester έχει ξεκινήσει με 4 πόντους από τους 9 που μπορεί να πάρει κάποιος.

"Η Leicester ήταν μεγάλη έκπληξη για πολλούς, αλλά πραγματικά άξιζαν τον τίτλο," είπε ο Βραζιλιάνος.

"Φέτος είναι διαφορετικά. Έχουν πολύ περισσότερα ματς με το Champions League και άλλες ομάδες έχουν δυναμώσει, αλλά περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

"Κράτησαν τους περισσότερους παίκτες τους και πήραν κάποιους πολύ καλούς. Αλλά νομίζω δείξαμε στα τρία πρώτα παιχνίδια ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε καλές ομάδες και ελπίζω ότι θα είναι μια καλή νίκη για εμάς, στο πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι."

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Πηγή: Liverpool Echo


Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.