Gini Wijnaldum: "Είναι λυπητερό..."


Ακόμα μια ήττα από σύλλογο που βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, γνώρισε η Liverpool, με τους Reds να χάνουν με κάτω τα χέρια από την Leicester με 3-1.



Ο Jamie Vardy βρήκε δίχτυα δύο φορές, με την άμυνα αλλά και τη μεσαία γραμμή να είναι εντελώς εξαφανισμένη, με τον Danny Drinkwater να σκοράρει εκτός περιοχής, γράφοντας έτσι την συνολικά άθλια εικόνα της ομάδας σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Για αυτή την εικόνα, μίλησε ο Gini Wijnaldum, με τον Ολλανδό να περιγράφει ως "λυπητερό" τον τρόπο που έχασε η Liverpool και παραδέχτηκε ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη στις προσπάθειες του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Gini Wijnaldum στο Liverpoolfc.com:

"Ήταν πραγματικά δύσκολο, γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι επρόκειτο να είναι σκληρή η Leicester, ειδικά στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν προσαρμοστήκαμε καλά στο παιχνίδι.
Έπαιζαν πολύ δύσκολα στην αρχή, μπορέσαμε να το δούμε στα πρώτα δύο λεπτά, όταν μάρκαραν τον Sadio, ήταν ένα σημάδι ότι πρόκειται να είναι ένα πραγματικά δύσκολο ματς."

"Εμείς δεν προσαρμοστήκαμε καλά στην κατάσταση του αγώνα και στη συνέχεια βρεθήκαμε πίσω με 1-0 με ένα λάθος από μένα, δεν ήμουν στο παιχνίδι..
Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να το κάνουμε διαφορετικά, αλλά δεχτήκαμε κι άλλο τέρμα, εμείς σκοράραμε ένα γκολ, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν αρκετά καλοί από την πλευρά μας."

Η πρώτη ευκαιρία της Liverpool για αντίδραση έρχεται το Σάββατο το βράδυ, όταν ο Wijnaldum και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στην Arsenal στο Anfield, με τον Ολλανδό να εξηγεί πως μπορούν να πάρουν διδάγματα από αυτό που συνέβη στο Leicester.

"Μετά από κάθε ήττα είναι σημαντικό να επιστρέφεις άμεσα στις νίκες, αυτό πρέπει να κάνουμε το Σάββατο.
Φυσικά, είναι δύσκολο και αυτό είναι σκληρό, ειδικά με τον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι, είναι λυπητερό."

"Ο προπονητής, μας είχε πει ήδη στην αρχή της εβδομάδας, όταν ακόμα είχαν τον Ranieri, ότι πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.
Ήθελαν να δείξουν ότι είναι μια καλή ομάδα και ήθελαν να αγωνιστούν για να μας νικήσουν, δεν ήμασταν έτοιμοι κατά την έναρξη του παιχνιδιού."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.