ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφυγε με διπλό από το Anfield η Everton!

Η είδηση έχει σοκάρει την πόλη του Liverpool! Διαβάστε!

"Γράφει" ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Μπλε έχει βαφτεί εδώ και λίγες ώρες το Liverpool μετά τον θρίαμβο της Everton στο Anfield! Η ομάδα του Ronald Koeman, πήρε διπλό στην έδρα των Reds πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια! Στο χατ-τρικ του Pennington μεσολάβησε η προσωρινή μείωση του σκορ σε 1-2, από τον Daniel Sturridge! 
"LOL"

Μαύρη μέρα για την ομάδα του Klopp, που θα αναγκαστεί να αναβάλλει για λίγες ακόμα ημέρες τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το περισσότερο κρίμα, όμως, έγκειται στη βαριά ήττα που αφαιρεί μεγάλο μέρος του prestige της μέχρι τώρα πορείας των κόκκινων. 

Βέβαια, η κατραπακιά ήταν αναπόφευκτη. Με τέτοιες καταπληκτικές εμφανίσεις όπως αυτή του Ross Barkley, είναι σχεδόν αδύνατον να ελπίζεις σε κάτι. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρει πως ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate, κλείνοντας το Sky Sports, πήρε τηλέφωνο το 10άρι της Everton και του είπε να προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι των "Λιονταριών", αφού τελικά θα επιλέξει αυτόν έναντι του Alxander-Arnold που σκεφτόταν αρχικά. 

Και ο Romelu Lukaku ήταν, φυσικά, σε καταπληκτική μέρα, απειλώντας πολλάκις την εστία του Mignolet. Να μην αναφέρουμε, βέβαια, και ότι ο Funes Mori δεν έκανε ούτε ένα φάουλ. Αφού δεν έπαιξε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, μάλιστα, ο Koeman πέρασε στον αγώνα δύο παιδιά από την Ακαδημία συν τον Mirallas, για να τέρψει την ανωτερότητα του. 

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση, οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν επιτέλους τι είπε ο Klopp, ενώ το βράδυ έχει προγραμματιστεί μεθεόρτια εκδήλωση-συγκέντρωση των Evertonians έξω από το St. George's Hall, όπου ο Δήμαρχος της πόλης θα παραθέσει εκτενή λόγο για το σημερινό ιστορικό γεγονός! Όταν περάσουν τα μεσάνυχτα, ο Kenny Dalglish θα πάρει το μικρόφωνο, θα τραγουδήσει το You 'll Never Walk Alone, και θα θυμίζει στους "Μπλε" τι μέρα έχουμε... 
Έξω από το St. George's Hall, το βράδυ της εκδήλωσης...
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.