Το ξεχωριστό δώρο της Liverpool σε τέσσερις Reds! (Video)


Τέσσερις φίλαθλοι της Liverpool, έλεγαν την δική τους ιστορία για την ομάδα, όπου τρεις παίκτες των Reds κι ένας θρύλος του συλλόγου τους έκαναν έκπληξη, δίνοντας τους τη νέα φανελα!


Η Liverpool παρουσίασε σήμερα το πρωί τη νέα εμφάνιση της ομάδας, η οποία είναι επετειακή για τα 125 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και ήδη ο φίλαθλος κόσμος την έχει αγαπήσει.

Οι Reds σε μία πολύ όμορφη κίνηση, έκαναν έκπληξη σε τέσσερις φίλαθλους της ομάδας, δίνοντας τους δώρο την καινούργια φανέλα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η Liverpool είναι μία μεγάλη οικογένεια.

Ο Charlie Gallagher, κατόχος διαρκείας στην ηλικία των 95 χρόνων, πήρε τη νέα εμφάνιση από τον επιθετικό - θρύλο της ομάδας, Ian St. John.

Ο Andrew Ward, ένας πραγματικός Νικητής της ζωής, είδε τον αρχηγό της ομάδας, Jordan Henderson να επισκέπτεται το σπίτι του και να του χαρίζει την φανέλα, ενώ ο 7 ετών Max Dutton είχε μία ξεχωριστή συνάντηση με τον Philippe Coutinho.

Τέλος, ο Robbie Fowler (όχι αυτός που σκεφτήκατε) είναι ένας φίλαθλος που ταξιδεύει από το Stafford στο Liverpool σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ακολουθώντας τους Reds και πήρε δώρο τη νέα φανέλα από τον Gini Wijnaldum.

Μία υπεροχή κίνηση από την ομάδα κι ένα πολύ όμορφο βίντεο!

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.