Σκέφτεται να πάει νομικά η Liverpool!


Η Liverpool εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε νομικές ενέργειες μετά την δημοσίευση των λεπτομερών πορισμάτων της UEFA σχετικά με τη σειρά φαρμάκων του Mamadou Sakho.



Οι Reds αρνήθηκαν να σχολιάσουν δημοσίως, αλλά η Liverpool Echo γνωρίζει ότι οι υπάλληλοι της στο Anfield αναζητούν συμβουλές και εξετάζουν τις επιλογές τους.

Η προοπτική αποζημίωσης δεν αποκλείστηκε, δεδομένης της σημαντικής επίδρασης που είχε η απουσία του Sakho στα τελευταία ματς της περασμένης σεζόν.

Αφού του είπαν τον Απρίλιο του 2016 ότι απέτυχε να περάσει τον έλεγχο ντόπινγκ, ο Sakho δέχτηκε μια αρχική απαγόρευση 30 ημερών που σημαίνει ότι θα έχανε τους τελευταίους οκτώ αγώνες της σεζόν 2015/16.
Αυτό περιλάμβανε τον τελικό του Europa League εναντίον της Sevilla στη Βασιλεία, όπου η ήττα τελείωσε τις ελπίδες της Liverpool για είσοδο στο Champions League.

Τον περασμένο Ιούλιο η UEFA απέρριψε την υπόθεση και την περασμένη εβδομάδα πήραν την ευθύνη για το λάθος του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του ντόπινγκ (WADA).
Το διοικητικό όργανο είπε ότι η παρουσία υγειεναμίνης στο δείγμα του δεν θα έπρεπε ποτέ να επισημανθεί ως θετικό αποτέλεσμα.
Δεν ήταν στον απαγορευμένο κατάλογο και δεν δοκιμάστηκε καν από τα περισσότερα εργαστήρια της WADA.

"Ο δικηγόρος μου μπορεί να δει τι θα συμβεί στη συνέχεια, αλλά εγώ πρέπει να επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα", δήλωσε ο Sakho στο Guardian.
Η ίδια η Liverpool θα μπορούσε επίσης να επιδιώξει χωριστή νομική απαίτηση.

Ό, τι κι αν συμβαίνει, ο Sakho δεν θα παίξει ξανά για την Liverpool.
Η σχέση του με τον Jurgen Klopp έσπασε το περασμένο καλοκαίρι μετά την επιστροφή του Γάλλου από την προετοιμασία που έγινε στην Αμερική, λόγω παραβίασης πειθαρχικού κανόνα του συλλόγου.

Ο Sakho πλέον αγωνίζεται στην Crystal Palace ως δανεικός από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν και οι Reds θα ζητήσουν μια αμοιβή περίπου 30 εκατομμυρίων λιρών για να τον πουλήσουν το καλοκαίρι.

Η Palace θέλει να τον κρατήσει μόνιμα, αλλά ο 27χρονος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.