Κλοπ: Τα μάτια του Στίβι έλαμψαν μόλις τον ρώτησα για το Σίδνεϊ!

Την αντίδραση του Στίβεν Τζέραρντ στα νέα ότι θα ακολουθήσει την ομάδα στην αποστολή της στην Αυστραλία μοιράστηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ!

Οι Ρεντς θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία τον επόμενο μήνα όπου αναμένεται να αντιμετωπίσουν την Sydney FC σε ένα παιχνίδι-γιορτή για τα 125 χρόνια που θα κλείσει ο σύλλογος.

Το ματς θα διεξαχθή στο ANZ Stadium στις 24 Μαΐου και ενεργή συμμετοχή πέραν του Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται να έχουν και οι Τζέιμι Κάραχερ, Ντάνιελ Άγκερ και Στιβ Μακμάναμαν.

Η απόκριση του Τζέραρντ όταν ρωτήθηκε για το αν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι ήταν άμεση όπως αναμενόταν και ο Κλοπ δεν βλέπει την ώρα να έχει την απρόσμενη ευκαιρία να κοουτσάρει ένα από τα είδωλα της ομάδας! Πιο συγκεκριμένα είπε:

"Αν κάποιος ερχόταν πριν μερικά χρόνια και μου έλεγε ότι θα ήμουν ο προπονητής του Στίβεν Τζέραρντ, θα έλεγα "Ναι! Είναι φανταστικό!"."

"Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να δείτε ήταν τα μάτια του Στίβι όταν του είπα -ή μάλλον τον ρώτησα, για την ακρίβεια, αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο. "Θέλεις να παίξω;" και σκέφτηκα ότι θα πρέπει να τον πείσω, αλλά είπε "Ναι, φυσικά, πότε;"."

"Είναι πολύ ωραίο. Είναι 100 τοις εκατό επαγγελματίας παίκτης και 100 τοις εκατό παίκτης της Λίβερπουλ. Ανυπομονεί για εκείνη τη μέρα, το ίδιο κι εγώ."

"Δεν θα χρειαστεί και τη μεγαλύτερη προετοιμασία για τον Τζέραρντ για το παιχνίδι αυτό. Πιθανώς να χρησιμοποιήσω την εμπειρία του, να μη του δώσω λανθασμένες συμβουλές και να τον αφήσω να το απολαύσει."

"Ανυπομονώ να δω τους παίκτες μου να αγωνίζονται πάλι μαζί του και για τον κόσμο που θα τον δει ξανά με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Είναι πραγματικά ωραίο."

Οι Τζέιμι Κάραχερ, Στιβ Μακμάναμαν και Ντάνιελ Άγκερ θα είναι επίσης στην αποστολή για το παιχνίδι, τρεις παίκτες που συνολικά μαζί έχουν 1.333 με την Λίβερπουλ.

"Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να δείχναμε όλο το πακέτο της Λίβερπουλ, δηλαδή την τωρινή ομάδα μαζί με μερικούς θρύλους της."

"Είναι ακόμη αρκετά νέοι και δείχνουν καλά με την εμφάνιση οπότε μπορούμε να τους παρουσιάσουμε. Οπότε, να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία που έχουμε. Είναι καλό για τους παίκτες και πιστεύω και ο κόσμος θα το απολαύσει."

"Συνήθως διοργανώνεις ένα παιχνίδι θρύλων όπου μόνο αυτοί συμμετέχουν ή σε κάποιο παιχνίδι που τιμάται κάποιο πρόσωπο ή κάτι τέτοιο. Συνήθως αυτό συμβαίνει σε διαφορετικές περιόδους της σεζόν. Στην pre-season όπου ακόμα η ομάδες δεν είναι έτοιμες ή μετά το τέλος της σεζόν."

"Επομένως αυτός ο συνδυασμός, σκέφτηκα ότι θα είναι πιο απολαυστικός για όλους μας. Ανυπομονώ, διότι πραγματικά θα λάβουν συμμετοχή πολύ σπουδαίοι παίκτες."

"Έχω πολύ καλή ομάδα αλλά προφανώς στο παρελθόν αγωνίστηκαν και άλλοι μεγάλοι παίκτες για την Λίβερπουλ και το να τους παρουσιάσουμε και να δείξουμε πως πραγματικά ακόμη συνδέονται με την ομάδα, θα είναι πολύ όμορφο!"



Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.