Emre Can: "Το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει"


Ο Emre Can μίλησε για το απίστευτο γκολ που πέτυχε στον αγώνα ενάντια της Watford, δηλώνοντας ότι είναι «το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει». 


Βρισκόμενοι στο πρώτο ημίχρονο στο Vicarage Road το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο ομάδες ήταν κλειδωμένες στο 0-0 έχοντας μοιρασμένες φάσεις στα πρώτα σκληρά 45 λεπτά.
Όμως ο μέσος της Liverpool έδωσε μια στιγμή σπάνιας ποιότητας για να ανοίξει το σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με ένα...ακροβατικό, ανάποδο ψαλίδι, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Gomes!
Αυτό το γκολ έκανε τελικά τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και μιλώντας μετά από τον αγώνα ο Γερμανός αστειεύτηκε, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε και πάλι να σκοράρει ένα τόσο καλό γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Liverpoolfc.com:
"Δεν το πίστευα πάρα πολύ, για να είμαι ειλικρινής.
Η μπάλα ήρθε, μια μεγάλη μπαλιά από τον Lucas, το έκανα ακριβώς όπως έπρεπε και ήμουν χαρούμενος που η μπάλα πήγε μέσα!
Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, γιατί η μπάλα ήταν λίγο πίσω και δεν μπορούσα να την προλάβω, δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ, έπειτα πέτυχα το γκολ και νομίζω ότι ποτέ δεν θα σκοράρω και πάλι ένα τέτοιο τέρμα!
Ήταν ένας σπέσιαλ γκολ αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς, ήταν το πιο σημαντικό πράγμα. Ήταν το καλύτερο γκολ που έχω σκοράρει, ήταν ένα απίστευτο τέρμα!"

Η ομάδα του Jürgen Klopp πήρε τον έλεγχο της κούρσας για τα δύο τελευταία εισιτήρια στην πρώτη τετράδα που οδηγούν στο Champions League, καθώς άνοιξε την διαφορά με τους αντιπάλους της στους τρεις βαθμούς.
Ο Emre περιγράφει τη νίκη κόντρα στους Hornets ως ένα «μεγάλο, μεγάλο βήμα» αλλά αναγνώρισε ότι οι Reds έχουν ακόμα πολλά να κάνουν για να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στο Champions League.
"Ήταν ένα πολύ, πολύ μεγάλο βήμα και νομίζω ότι αν παίξουμε όπως πρέπει στα τρία τελευταία παιχνίδια, τότε θα τα κερδίσουμε και θα παίξουμε στο Champions League.
Ο στόχος μας είναι να παίξουμε στο Champions League, διότι με την ποιότητα των παικτών που έχουμε εδώ και μία ομάδα όπως η Liverpool, ο στόχος μας πρέπει να είναι να παίζουμε στην μεγάλη διοργάνωση."

"Φυσικά γνωρίζαμε πριν από το παιχνίδι τι συνέβη την Κυριακή, με τα άλλα αποτελέσματα, και ήταν ένα μεγάλο, μεγάλο βήμα για εμάς, όμως έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να πάμε με εμπιστοσύνη στα ματς και το καλό είναι ότι έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.