Lucas: "Μόνο νίκες στους​ τρεις τελικούς!"


Ο Lucas Leiva κάλεσε τη Liverpool να ολοκληρώσει τη δουλειά της εξασφάλισης θέσης στην πρώτη τετράδα. 



Μετά την Manchester United, η Manchester City και η Arsenal έχασαν πόντους το Σαββατοκύριακο και οι Reds ήξεραν ότι η νίκη στο Vicarage Road θα έβαζε την πίεση ξανά στους αντιπάλους τους.
Το αποτέλεσμα ήταν με στυλ από τομ Emre Can, έβαλε ένα γκολ που θα είναι υποψήφιο το καλύτερο της σεζόν με μια εντυπωσιακό εναέριο ψαλίδι.
Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Liverpool κράτησε τη νίκη και ο Lucas επέμεινε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρίσκεις ψυχολογία και να επιστρέφεις στις νίκες μετά την ήττα στο Anfield ενάντια στην Crystal Palace.

"Είναι άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα για μας μακριά από την έδρα μας εναντίον μιας πολύ δύσκολης ομάδας με ποιοτικούς παίκτες και ειδικά μετά το Σαββατοκύριακο όταν οι άλλες ομάδες έχασαν πόντους, έτσι η κατάσταση είναι τώρα στα χέρια μας", δήλωσε στο Liverpoolfc.com και συνέχισε: "Χρειαζόμασταν να κερδίσουμε, ειδικά μετά το τελευταίο μας παιχνίδι με την Crystal Palace.
Είμαστε ευτυχείς και νομίζω ότι το άξιζαμε, αν και στο τέλος χρειαστήκαμε λίγη τύχη, αλλά συνολικά, άξιζαμε τους τρεις βαθμούς.
Τα τρία παιχνίδια που έχουν μείνει τώρα, είναι όλα τελικοί και ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε μόνο νίκες για να εξασφαλίσουμε θέση στο Champions League".

Ο μέσος της Liverpool, εξήρε επίσης την αποφασιστικότητα και το πνεύμα που έδειξαν οι Reds να πολεμήσουν για να κερδίσουν ζωτικές νίκες επί της Stoke City, τηε West Bromwich Albion και τώρα με την Watford.
"Αυτές οι ομάδες που έχουμε παίξει, όπως οι Watford, West Bromwich Albion και Stoke City, είναι πολύ ισχυρές στην έδρα τους, έτσι νομίζω ότι τα πήγαμε καλά.
Ελεγχαμε το παιχνίδι στο Watford και ίσως σε κάποια σημεία του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλο γκόλ.
Μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε φυσικά, αλλά ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και το πήραμε".

Ο Lucas, παραδέχθηκε επίσης ότι ήταν πολύ χαρούμενος που κατέγραψε την ασίστ για την γκολάρα του Can στο Vicarage Road.
"Έχουμε δουλέψει πολύ για την κίνηση στην προπόνηση, προσπαθώ να βελτιωθώ και να προσθέσω αυτά τα πράγματα στο παιχνίδι μου και ελπίζω ότι θα έρθει και το γκολ στα επόμενα παιχνίδια, αλλά ξέρω τι θέλει ο προπονητής από μένα και θέλει να βελτιώσω τις βοήθειες που δίνω και νομίζω τα πήγα καλά στις βοήθειες, κι αυτό είναι αρκετά καλό."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.