Η κίνηση ανθρωπιάς του Gini Wijnaldum

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Georginio Wijnaldum, αγόρασε στον 11χρονο ντόπιο του Limerick, Paddy Mackessy ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικών παπουτσιών Adidas PureControl αξίας £ 300 (€ 347) στο κατάστημα Liverpool City Adidas τη Δευτέρα.
















Μετά τη μετάβαση στο Liverpool με τη μητέρα του Louise για την νίκη των Reds με 3-0 επί Middlesbrough την Κυριακή, ο Wijnaldum εντόπισε τον Mackessy να κοιτάει με προσήλωση τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Ο Ολλανδός διεθνής είδε τον Mackessy και έσκυψε πίσω του πριν του ρωτήσει: ''Σου αρέσουν αυτά τα παπούτσια;" Ναι, φυσικά και θα σου αρέσουν(γέλια) και τι μέγεθος φοράς;"

Η Louise ζήτησε από τον Paddy να βιαστεί καθώς έφευγαν από το κατάστημα και έτσι ο βοηθός του καταστήματος έτρεξε στον δρόμο μετά τον Paddy και του ζήτησε να επιστρέψει καθώς ο Georginio αγόρασε στον Paddy τα παπούτσια πριν συμφωνήσει να πάρει μια άλλη εικόνα μαζί του.

"Πήγαμε στο κατάστημα της Adidas και ο Paddy μόλις μπήκε μέσα, αγόρασε ένα ζευγάρι παντελόνια και, φυσικά, εγώ σαν τυπική Ιρλανδική μαμά, έλεγα " γρήγορα Paddy" "γιατί θα έμενε να κοιτάζει τα πράγματα ποδοσφαίρου όλη την ημέρα αν τον άφηνες, ", δήλωσε η Louise στο Ray D'Arcy στο RTE Radio 1 τη Δευτέρα.

"Τον έλεγα συνέχεια να έρθει για να φύγουμε και έτσι βγήκαμε από το κατάστημα και είπε 'έβγαλα μια selfie μαζί του(με τον Gini Wijnaldum)' και ήμουν χαρούμενη για το παιδί μου, και μετά μου είπε ότι άρχισαν να μιλάνε για τα παπούτσια που του άρεσαν.

"Είπε στον Paddy 'σου αρέσουν αυτά τα παπούτσια;" Και ο Paddy είπε 'ναι'.

"Ο Wijnaldum ρώτησε τον γιο μου τι νούμερο φοράει και του είπε «μέγεθος πέντε» και εκείνος ήταν σαν «γιατί δεν τα αγοράζεις;» Και ο Paddy ήταν σαν ' μα είναι τόσο ακριβά'.

"Σε εκείνη τη στιγμή τον είχα καλέσει και φύγαμε από το κατάστημα και ο Paddy μου είπε αυτό και βγήκαμε στην πόλη και κυριολεκτικά κοιτάξαμε πίσω και η κυρία από το κατάστημα έτρεξε μετά από μας και είπε 'ακούστε, μπορείτε να επιστρέψετε στο κατάστημα; Ο Wijnaldum θέλει να αγοράσει στον Paddy τα παπούτσια'.

Ο Mackessy δήλωσε ότι ήταν ευχαριστημένος με την πράξη καλοσύνης του Wijnaldum και ότι ήθελε να είχε εκτυπώσει το όνομα του 26χρονου στο πίσω μέρος της φανέλας του όταν η μητέρα του Louise του αγόρασε τη νέα φανέλα της Liverpool την Κυριακή.

Ο Wijnaldum σκόραρε στη νίκη με 3-0 επί της Middlesbrough, που έδωσε στην ομάδα του Jurgen Klopp μια θέση στους προκριματικούς του Champions League της επόμενης σεζόν.





Πηγή: Independent
Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης




Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.