LFC: Υποβολή αίτησης προγραμματισμού ανακατασκευής της Ακαδημίας

Η Liverpool FC σήμερα υπέβαλε την εφαρμογή σχεδιασμού για την προτεινόμενη ανακατασκευή του χώρου της ακαδημίας στο Kirkby.










Η υποβολή της αίτησης ακολουθεί μια δημόσια διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής, τις επιχειρήσεις και άλλους ενδιαφερόμενους που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες.

Το όραμα της Liverpool είναι να φέρει μαζί του την πρώτη ομάδα και τις δραστηριότητες και τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης ποδοσφαίρου της Ακαδημίας σε μία τοποθεσία. Η εφαρμογή περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας εκπαιδευτικής πανεπιστημιούπολης για την LFC μαζί με βελτιώσεις στα υπάρχοντα τοπικά πεδία παιχνιδιών και εγκαταστάσεις στην γειτονική περιοχή του Simonswood Lane.

Το έγγραφο που υποβλήθηκε στο Συμβούλιο Μητροπολιτικών Δήμων του Knowsley σήμερα ισχύει για λεπτομερή χωροταξική άδεια για τη συνολική πρόταση και το περίγραμμα των νέων κτιρίων στην τοποθεσία της LFC.

Η εφαρμογή του σχεδιασμού αναμένεται να εξεταστεί από την επιτροπή σχεδιασμού του συμβουλίου αργότερα εντός του έτους.

Εάν χορηγηθεί η άδεια, οι εξελίξεις θα παρέχουν στη Liverpool συνδυασμένες εγκαταστάσεις πρώτης τάξης και την τοπική κοινότητα με αναβαθμισμένα γήπεδα ποδοσφαίρου, νέα αποδυτήρια και συναφείς εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένου του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, νέους δρόμους πεζών και ποδηλάτων, φωτισμό και βελτιωμένη ασφάλεια.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με το Συμβούλιο Μητροπολιτικών Δήμων του Knowsley για να ενημερώνει τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις σχετικά με την πρόοδο σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων και κάθε επακόλουθη εξέλιξη.

Μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το site για περαιτέρω λεπτομέρειες: http://www.simonswoodlaneconsultation.co.uk/

Δείτε και φωτογραφίες με τα προαναφερθέντα πλάνα για την ανακατασκευή του Kirkby:





















Πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.