Προτεραιότητα ο Van Dijk, όχι ο Michael Keane

Mε τον Γερμανό προπονητή, Jurgen Klopp, να φαίνεται έτοιμος να δώσει προτεραιότητα στην ενίσχυση της άμυνας με πρωταρχικό στόχο τον αμυντικό της Southampton, Virgil Van Dijk.

Η Liverpool βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου για τον Ολλανδό αμυντικό, τον οποίο πολλοί σύλλογοι (Chelsea και Manchester City) θα κινηθούν το καλοκαίρι να τον κάνουν δικό τους.

Παρά τα λεγόμενα του προπονητή του ,Claude Puel, που τον θέλει και του χρόνου στην ομάδα, ο 25χρονος θέλει να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο Champions League κάτι που η τωρινή του ομάδα δεν μπορεί να του εκπληρώσει.

Ωστόσο , αν ο Ολλανδός αποχωρήσει από τον σύλλογο του σίγουρα οι τσέπες της ομάδας θα γεμίσουν με ''χρυσάφι'' καθώς ο Van Dijk κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια λίρες.

Από την άλλη,η Liverpool σε περίπτωση που ναυαγήσει η μεταγραφή του Ολλανδου, φαίνεται ήδη να διαθέτει Plan B.

Ο Michael Keane, είναι μία από τις σοβαρές εναλλακτικές του Jurgen Klopp.

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United και νυν παίκτης της Burnley, έχοντας κάνει μια πολύ καλή χρονιά στη νέα του ομάδα.

Ο 24χρονος Άγλλος αμυντικός κοστολογείται στα 25εκ. λίρες.

Tέλος, άλλη μία εναλλακτική λύση στην ανάγκη ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής είναι και ο Σενεγαλέζος αμυντικός της Napoli, Kalidou Koulibaly.

Την περίπτωση του 25χρονου φαίνεται να έχουν παρακολουθήσει αρκετά καλά οι scouters της Liverpool καθώς οι καλές του εμφανίσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα δείχνουν πολλά κοινά στοιχεία με τον πρωταρχικό στόχο, Virgil Van Dijk.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: James Pearce (liverpoolecho.co.uk)
Share on Google Plus

About G.Sid8

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.