Watford 0 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Can αγόρι μου, σε προσκυνάμε!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Είμαστε στο 93'.. H Liverpool κερδίζει 0-1 μέσα στο Vicarage road ενώ η Watford ετοιμάζεται να γεμίσει την μπάλα στην περιοχή. Κλασική αναμπουμπούλα σε στημένο της Liverpool, η μπάλα καταλήγει στον Prodl η βολίδα του οποίου τραντάζει εκκωφαντικά το οριζόντιο δοκάρι του Mignolet. Η ομάδα μας φεύγει νικήτρια χάρη στην ΓΚΟΛΑΡΑ του Can στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μπορούμε να αναπνεύσουμε ήρεμα και πάλι.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες:



Simon Mignolet: Σταθερότατος στις εξόδους του, όπου χρειάστηκε (στο σουτ του Capoue δηλαδή) ήταν εκεί, όπου δεν μπορούσε να είναι εκεί (στο σουτ του Prodl) είχε την τύχη με το μέρος του. Mπόνους και το clean sheet, δεύτερο συνεχόμενο σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Βαθμολογία: 7.5/10



Nathaniel Clyne: Ό,τι γράφουμε όλη τη χρονιά. Εξαιρετικός αμυντικά, τίποτα επιθετικά με κάκιστες σέντρες. 

Βαθμολογίa: 7/10



Joel Matip: Αλάνθαστος. Το μαρκάρισμα του Deeney το είχε αναλάβει ο Lovren ως δυνατότερος, ωστόσο και ο Καμερουνέζος βοήθησε τα μέγιστα. Εξαιρετική πρώτη πάσα και κίνηση της μπάλας. Λίγο έλειψε να σκοράρει όταν σε ανέβασμά του βρέθηκε τετ-α-τετ (από πλάγια θέση) με τον Gomez. Ο τελευταίος ωστόσο, τον νίκησε.

Βαθμολογία: 7.5/10



Dejan Lovren: Εξαφάνισε τον Deeney. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες έχοντας εξαιρετική παρουσία. Και αυτός αλάνθαστος. 

Βαθμολογία: 7.5/10



James Milner: Oύτε αυτός κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα, ενώ εκτέθηκε σε μερικές περιπτώσεις από τον Amrabat. Βρίσκεται σε ένα σχετικό ντεφορμάρισμα.

Βαθμολογία: 6.5/10



Lucas Leiva: Τρεις ασσίστ στα 5 τελευταία παιχνίδια για τον Lucas που μας δείχνει μια απρόσμενη πλευρά του εαυτού του. Seriously τώρα, δεν περιμένουμε και πολλά επιθετικά από αυτόν. Δέχτηκε νωρίς κίτρινη για θέατρο, πράγμα που τον έκανε έξτρα προσεκτικό, ενώ έδωσε και το αχρείαστο φάουλ στο κέντρο στο δοκάρι της Watford. Καλή προσπάθεια, παρόλα αυτά.

Βαθμολογία: 7/10



Emre Can: Ο Emre Can βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, και συνεχίζει να μας το δείχνει. Τι γκολάρα πέτυχες αγόρι μου; Δυναμική εμφάνιση, εξαιρετική τεχνική, σωστές μεταβιβάσεις, μια ταχύτητα πιο γρήγορος απ'ότι ήταν δύο μήνες πριν, αυτός είναι ο Emre Can που θέλουμε!

Βαθμολογία: 8/10 (MOTM)



Georginio Wijnaldum: Μέτρια εμφάνιση για τον Wijnaldum που βρέθηκε στην περιφέρεια των πραγμάτων. Είχε τα τρεξίματα και την πίεση που έχει συνήθως, αλλά μέχρι εκεί. 

Bαθμολογία: 6/10



Roberto Firmino: Δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Έχανε την μπάλα πολύ εύκολα, λανθασμένες επιλογές και μεταβιβάσεις, ενώ δεν μπορούσε να ντριπλάρει ούτε κώνο.

Βαθμολογία: 5.5/10



Philippe Coutinho: Άτυχoς καθώς αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Πιθανότητα είναι απλά ένα μούδιασμα.

Βαθμολογία: -



Divock Origi: Το ντεφορμάρισμα του Βέλγου συνεχίζεται. Ήταν πιο ζωντανός σε αυτό το παιχνίδι καθώς κινήθηκε στους κενούς χώρους και δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά και πάλι, με αυτόν μέσα η ομάδα μοιάζει επιθετικά λίγο χαμένη. Είχε ορισμένες καλές στιγμές -όπως το σουτ που έβγαλε σε κόρνερ ο Gomes- ωστόσο έμοιαζε χαμένος και πάλι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Βαθμολογία: 5/10



Αdam Lallana (στη θέση του Philippe Coutinho στο 13'): Δεν τον χρησιμοποίησε ο Κlopp όπως θα επιθυμούσε καθώς δεν ήταν έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά και χρειάστηκε να μπει πολύ νωρίς στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Coutinho. Παρά τη μηνιαία αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους εμφανίστηκε δραστήριος, είχε σουτάρα στο δοκάρι, διέσχισε όλο το γήπεδο σε 3'' και έχασε το κοντρόλ προ του Gomes και γενικά είχε θετική παρουσία. O Κlopp σίγουρα θα είναι χαρούμενος με την επιστροφή του.

Βαθμολογία: 7/10

Daniel Sturridge (στη θέση του Divock Origi στο 84'): Στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε ό,τι δεν μπόρεσε ο Origi στα 9/10 του αγώνα: να προβληματίσει πραγματικά τον Gomes. Αχ ρε Daniel, γιατί να είσαι γυάλινος;

Βαθμολογία: -

Ragnar Klavan (στη θέση του Adam Lallana στο 87'): Μπήκε για να δώσει έξτρα αμυντική βοήθεια στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Βαθμολογία: -

Jurgen Klopp: Άτυχος όσο δεν πάει καθώς έχασε νωρίς τον Coutinho και αναγκάστηκε να ρίξει από νωρίς στο παιχνίδι τον Lallana. Τυχερός από την άλλη, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι η Liverpool δεν έπεισε επιθετικά, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη -έστω και αν καρδιοχτυπήσαμε γι'άλλη μια φορά. Σε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος βέβαια, το μόνο που μετράει είναι οι 3 βαθμοί, και σήμερα ο Jurgen Klopp -αλλά και όλοι οι φίλαθλοι της Liverpool- θα κοιμηθούμε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Βαθμολογία: 7.5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.