Τζέρραρντ: Τα αποτελέσματα εναντίον των κύριων αντιπάλων δείχνουν πως είμαστε κοντά.

Ο Στίβεν Τζέρραρντ, πιστεύει πως τα αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες του "Top 6" αποδεικνύουν ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στις επιτυχίες, που όλοι λαχταράμε.


   Οι "Reds", την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, ήταν αήττητοι στις 10 αναμετρήσεις με Τσέλσι, Τότεναμ, Μαν. Σίτυ, Άρσεναλ και Μαν. Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας τις 5.

   Αντίθετα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοππ, υπέπεσε σε πολλαπλές "γκέλες" με ομάδες που βρισκόταν πολύ πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα. Σε αυτόν τον τομέα, χρειάζεται βελτίωση - σύμφωνα με τον Τζέρραρντ.
 
  " Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή στο τιμόνι της ομάδας. Είμαστε πολύ, πολύ κοντά. Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά του "Top 6" δείχνουν πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στα μεταξύ μας. "
 
 " Το σημείο που πρέπει να κοιτάξει η Λίβερπουλ, είναι η συνέπεια, απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στην ουρά ή στην μέση της βαθμολογίας. Αυτές που κλείνονται πίσω στην άμυνά τους, είναι συμπαγείς και δεν μπορείς να τις "ανοίξεις" εύκολα."

   "Ευελπιστώ πως η ομάδα θα μπορέσει να βρει τα δύο-τρία κομμάτια που λείπουν από το παζλ. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι η Λίβερπουλ θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά και η επιτυχία είναι θέμα χρόνου."


 Επιμέλεια: Δημήτρης Γκουτρίδης.
   
Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.