Καμία πρόταση για Τσαμπερλέιν- κοντά σε νέο συμβόλαιο!

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Όπως αναφέρει στο τελευταίο άρθρο της η Melissa Reddy, ο Alex-Oxlade Chamberlain βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, κάτι που σημαίνει πως το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον παίκτη σταματά.

Οι Ρεντς είχαν ρωτήσει για τη διαθεσιμότητα του 23χρονου τρεις φορές τις περασμένες εβδομάδες, ωστόσο με τον παίκτη να μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Gunners τα πράγματα δείχνουν πως θα μείνει και τα επόμενα χρόνια στο Emirates.

Οι πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις των δυο πλευρών (Άρσεναλ-Chamberlain) να βρίσκονται σε καλό δρόμο και μια συμφωνία για νέο συμβόλαιο αξίας 100.000£/βδομάδα να ετοιμάζεται να επέλθει.

Προτεραιότητα της Άρσεναλ είναι να διασφαλίσει τις υπηρεσίες των δυο αστέρων της, Alexis Sanchez και Mesut Ozil, ωστόσο μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι αυτό, καθώς κανένας εκ των δυο δεν "καίγεται" να παραμείνει.

Όσον αφορά τον Sanchez, βρίσκεται στο στόχαστρο του Pep Guardiola για μια πιθανή μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι, πράγμα που καθιστά την παραμονή του Chamberlain ακόμη πιο επιτακτική για την ομάδα του Arsene Wenger, που μπορεί να δει σε λίγο διάστημα 3(!) επιθετικούς του μέσους να κουνάνε μαντήλι.

Η Λίβερπουλ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Άγγλο διεθνή και 3 φορές κάτοχο του FA Cup, με την τιμή του να αγγίζει τα £25εκ.. Ωστόσο με την παρουσία των Henderson, Lallana, Emre Can, Wijnaldum και Coutinho στο χώρο του κέντρου για τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν, ο Chamberlain δεν θα έβρισκε εύκολα θέση βασικού στους Ρεντς.

Πρώτοι στόχοι της Λίβερπουλ είναι η διεκδίκηση του Naby Keita από την Λειψία που είναι καθαρά απρόθυμη να τον παραχωρήσει για λιγότερα από £70εκ., καθώς επίσης και η ανανέωση του συμβολαίου του Emre Can.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ως τώρα, ο Chamberlain το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Άρσεναλ και στο καλό συμβόλαιο που του προσφέρει, παρά να πάρει μεταγραφή στην Λίβερπουλ όπου δεν θα έχει ξεκάθαρα θέση βασικού.

Ωστόσο, αν οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του Άγγλου δεν ολοκληρωθούν σύντομα, οι Ρεντς θα επιχειρήσουν να τον διεκδικήσουν και με σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη να δουλέψει για τον Klopp, ίσως καταφέρουν να βρουν ένα καλο deal με την Άρσεναλ.


Πηγή: Goal.com-Melissa Reddy


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.