Στα δύσκολα έδειξες το μεγαλείο σου!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο για όλους όσους ασχολούνται μαζί του.
Πάντοτε υπάρχουν αδικίες και πολλές στεναχώριες που σε αναγκάζουν σε πολλές περιπτώσεις να εγκαταλείψεις το άθλημα.



Έτσι και με την περίπτωση του παίκτη της Liverpool, Danny Ings.
Ένας παίκτης που πριν δύο χρόνια υπέγραψε στους Reds με πολλά όνειρα, όπως κάθε νεαρός που ανακοινώνεται από έναν σύλλογο του μεγέθους της Liverpool.

Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε συνεχόμενα άσχημα παιχνίδι...
Πρόβλημα στους συνδέσμους στο δεξί πόδι την πρώτη του σεζόν πάνω που έβρισκε φόρμα, με αποτέλεσμα να μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο εκτός.
Την επόμενη σεζόν, κι ενώ είχε επιστρέψει από τον τραυματισμό, πάλι τα ίδια...
Ρήξη χιαστών στο αριστερό πόδι, τέλος και πάλι η σεζόν...

Όμως δεν τα έβαλε κάτω, σηκώθηκε, πάλεψε, ξανά και ξανά, μέχρι που στο τέλος βγήκε ο μεγάλος νικητής, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι αρκετά δυνατός για να τον κερδίσουν δύο μοιραίοι τραυματισμοί.
Πάτησε στα πόδια του, έκανε υπομονή οχτώ μήνες και επιστρέφοντας δεν υπήρχε μέρα που να μην έκανε ατομική προπόνηση με τον φυσικοθεραπευτή του.
Έφτασε και πάλι η στιγμή που επιστρέφει, που πέρασε όλες τις δυσκολίες και σηκώνει περήφανος το κεφάλι του.
Έτσι κι εμείς είμαστε περήφανοι για εκείνον και ελπίζω να είστε άπαντες, ανεξαρτήτου ομάδος, γιατί όταν βλέπεις ένα μεγαλείο όπως του Danny, μόνο να χειροκροτήσεις μπορείς.

Η στάση του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα; Ακριβώς όπως αρμόζει στο μεγαλείο της Liverpool.
Ποτέ κανείς δεν έφυγε από το πλευρό του, άπαντες ήταν δίπλα του και τον στήριξαν, δείχνοντας του ότι η Liverpool εκτός από μεγάλη ομάδα είναι και ΜΕΓΑΛΗ οικογένεια.
Δεν συναντάς πολλές ομάδες την σημερινή μέρα να στηρίζουν τόσο πολύ παίκτη που υποφέρει από σοβαρούς τραυματισμούς και το έχουμε συναντήσει ξανά στο παρελθόν, ωστόσο οι Reds έκαναν το σωστότερο κι έμειναν δίπλα στο Άγγλο επιθετικό.

Ο Danny επιστρέφει σιγά σιγά, κάνοντας προσεκτικά κάθε βήμα για την επιστροφή του και είναι έτοιμος να πάρει μέρος σε ένα κομμάτι της προετοιμασίας.
Όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε αυτό το παιδί, μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο όνομα ή ο μεγαλύτερος επιθετικός στον πλανήτη, όμως είναι ο δικός μας, ο μαχητής Ings που έχει θέληση και δίψα να επιστρέψει και να αποδείξει σε όλους ότι παρά τις αναποδιές, παραμένει εδώ και είναι δυνατότερος από ποτέ.

Πολλές φορές στην ζωή μας, όταν έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, σκύβουμε το κεφάλι και δυσκολευόμαστε να κοιτάξουμε αισιόδοξα το μέλλον.
Πολλές φορές εγκαταλείπουμε αρκετές μάχες χωρίς καν να προσπαθήσουμε.
Νομίζω πως πρέπει όλοι να πάρουμε σαν παράδειγμα τον Danny, μέσα από την ατυχία του, μοίρασε αρκετά μαθήματα κι εμένα προσωπικά μου δίδαξε να μην τα παρατάω ποτέ, όσα προβλήματα κι αν μου παρουσιάζονται.

Ο Jurgen Klopp πιστεύει στις δυνατότητες του Άγγλου, πιστεύει σε αυτό το παλικάρι και είναι δεδομένο ότι το έχει αποδείξει και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Σίγουρα έχει παίξει και αυτό τεράστιο ρόλο στην ψυχολογία του 24χρονου, γιατί αντιλαμβάνεσαι εντελώς διαφορετικά την κατάσταση όταν ξέρεις ότι πιστεύουν όλοι σε εσένα και σε περιμένουν να επιστρέψεις.

Κοίταξε ψηλά με περηφάνια Ings, όλοι σου ευχόμαστε το μέλλον να είναι τελείως διαφορετικό με το παρελθόν σου.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.