Επιστρέφει ο Ings!


Ο Danny Ings έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι με σκληρή προετοιμασία, καθώς ο επιθετικός της Liverpool χτυπά την πόρτα της επιστροφής!



Ο πρώην επιθετικός της Burnley ήταν τακτικός στο Melwood καθ'όλη την διάρκεια των διακοπών, μετά το τέλος της σεζόν.
Ο Ings, ο οποίος έχει χάσει τις δύο προηγούμενες σεζόν λόγω τραυματισμού, έκανε μόνο μια εβδομάδα διακοπές, για να δώσει στον εαυτό του την καλύτερη δυνατή πιθανότητα να επιστρέψει στον δρόμο του και στα σχέδια του Jurgen Klopp πριν από τη νέα χρονιά.

Ο Γερμανός τεχνικός εντυπωσιάστηκε από τη στάση και τη δέσμευση του 24χρονου για το πρόγραμμα αποκατάστασης του, με τον Danny να έχει επιταχύνει την ανάκαμψή του με λίγη δουλειά στις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν υπάρχει καθορισμένη χρονική περίοδο για την επιστροφή του στην ομάδα τον Ιούλιο, αλλά είναι μπροστά από την επιστροφή του και αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποιο στάδιο της προετοιμασίας στο πρόγραμμα των Reds!

Το προσωπικό της ομάδας είναι κατανοητά επιφυλακτικό και θα τον διαχειριστεί προσεκτικά, καθώς ο Ings θέλει να επιστρέψει την καριέρα του εκεί που ήταν και πριν, μετά από δύο καταστροφικές αποτυχίες.
Ο Άγγλος διεθνής έχει κάνει μόνο 11 εμφανίσεις με τη Liverpool από τότε που μετακόμισε για 8 εκατομμύρια λίρες από την Burnley πριν από δύο χρόνια.

Ο Ings βρίσκεται εκτός δράσης από τη στιγμή που υπέστει ζημιά στο δεξιό γόνατο του, στον αγώνα για το EFL Cup ενάντια στην Tottenham στο Anfield τον περασμένο Οκτώβριο.
Έχασε επίσης το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2015/16 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.

Ο Ings επέστρεψε για να δει τον χειρουργό Andy Williams για τακτικούς ελέγχους και του δόθηκε καθαρό ιατρικό δελτίο!
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.