Klopp: "Όποιος δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος στη Liverpool μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι."


Ο Jurgen Klopp είπε πως όποιος δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα είναι ευπρόσδεκτος να αποχωρήσει από το Anfield.
Ο προπονητής των Κόκκινων ενδιαφέρεται να δυναμώσει την ομάδα του το καλοκαίρι.
Αλλά ο Klopp επιμένει πως ο φόβος ότι αντίπαλες ομάδες θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν ταλέντα σαν αυτό του Philippe Coutinho δεν τον ανησυχεί.
Ο Γερμανός πιστεύει πως οι παίκτες θα θέλουν να είναι κομμάτια του λαμπρού μέλλοντος που σχεδιάζει στη Liverpool, και αν δεν θέλουν, τότε δε θα τους κρατήσει ενάντια στη θέλησή τους.
Όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή, αλλά κανένας στον κόσμο, ίσως μόνο ο Messi, δεν είναι απίθανο να πουληθεί", είπε ο Klopp.
Υπάρχει πάντα μια κατάσταση. Έρχομαι από μια ομάδα όπου πάντα οι καλύτεροι παίκτες διαλέγονται από άλλες ομάδες, και στο τέλος πρέπει να αποδεχτείς μερικά πράγματα, και πάντα χρειάζεται να έχεις Plan B ή Plan C.
Αν κάποιος παίκτης έρθει σε εμένα και πει δεν νιώθω άνετα και τέτοια, και θέλω να φύγω απ' την ομάδα, το στυλ παιχνιδιού μας μπλα μπλα, και περισσότερα λεφτά, τότε πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι. Αυτό μπορώ να πω.
Ο Coutinho, ο Firmino, τόσοι πολλοί παίκτες είναι ξεχωριστοί. Θα μπορούσαμε να αναλύσουμε ολόκληρη την ομάδα. Γι' αυτό δίνω γενικές απαντήσεις.
Αν ένας παίκτης θέλει να πάει σε άλλη ομάδα, τότε πάντα θα είμαι ανοιχτός, επειδή δε θέλω να έχω έναν παίκτη στην ομάδα μου που δε θέλει να είναι σε αυτήν.
Αυτά είναι προβλήματα που δε χρειάζεσαι στη διάρκεια της σεζόν. Ένας παίκτης δε μπορεί να είναι αρκετά καλός αν έχεις να αντιμετωπίσεις αυτά τα προβλήματα για ένα χρόνο.
Η Liverpool πάει στο σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με την Southampton με αυτοπεποίθηση, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.
Η επιρροή που έχει ο Klopp τους 6 αυτούς μήνες είναι προφανής, αλλά ο ίδιος σημειώνει πως μόλις άρχισε.
Κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι είμαι προπονητής μακράς διάρκειας," πρόσθεσε.
"Μου αρέσει να αλλάζω πράγματα, κι αυτό είναι εφικτό μόνο μακροπρόθεσμα.
Μπορείς να αλλάξεις την 11αδα και μερικά άλλα πράγματα αν είσαι σε μια ομάδα 3 μήνες, αλλά αν είσαι εκεί περισσότερο καιρό, μπορείς να αλλάξεις κάποια πιο σημαντικά πράγματα.
Ο Klopp φορούσε μια μπλούζα Beatles στη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή, και έχει πλήρως ενσωματωθεί στη ζωή στο Merseyside.
Αγόρασα 3 από αυτά στην πόλη," αποκάλυψε.

Νομίζω πως ήταν μια καλή μέρα να το δείξω. Το αγαπημένο μου τραγούδι των Beatles? Έρχομαι από το Dortmund, οπότε πρέπει να πω το Yellow Submarine (=κίτρινο υποβρύχιο)."

Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.