JK: ''Θα χρειαστούμε ξανά ένα σύνολο δύναμης απόψε!"


Ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι μία συνολική προσπάθεια εντός και εκτός γηπέδου είναι αυτό που χρειάζεται για να βρεθεί η Liverpool στην φάση των 16 του Champions League στους νικητές των ομίλων.

Οι κόκκινοι αντιμετωπίζουν την Spartak Moscow στο Anfield απόψε γνωρίζοντας ότι οι τρεις πόντοι,είναι αυτοί που θα σφραγίσουν την κορυφή του E ομίλου και θα εξασφαλίσει το εισητήριο για την κλήρωση της ερχόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, τα όσα είπε ο Jurgen Klopp: " Έχουμε μία πολύ σημαντική δουλειά απόψε  - και αυτό αφορά όλους όσους ανήκουν στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Liverpool. Αρχικά τους παίκτες φυσικά, αλλά και το προσωπικό, τους φιλάθλους και ναι εμένα ως προπονητή."

"Όλη η σκληρή δουλειά που έχει γίνει έως σήμερα θα δώσει καρπούς σε αυτά τα 90 λεπτά, και δεν το λέω με σκοπό να φέρω πίεση ή την ανησυχία. Το λέω επειδή αυτό είναι. Στο τέλος του αγώνα θα είμαστε χαρούμενοι και θα πανηγυρίζουμε την επιτυχία που θα βρισκόμαστε στα knockout παιχνίδια αυτού του σημαντικού τουρνουά ή θα αποτελεί το τέλος της φετινής μας συμμετοχής στο Champions League για αυτό τον χρόνο. Αυτή είναι η αλήθεια και όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη πρόκληση."

"Ξανά: δεν έχει να κάνει με πίεση- αλλά με την ευκαιρία. Θέλω όσους βρίσκονται απόψε στο Anfield με την κόκκινη σε ρυθμούς Liverpool καρδιά τους να αγκαλιάσουν αυτή την ευκαιρία. Όπως έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Το ξανακάναμε στο τελευταίο παιχνίδι της περσυνής χρονιάς, όταν ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε την Middlesbrough για να προκριθούμε στο Champions Leauge. Τα καταφέραμε ξανά τον Αύγουστο εναντίον της Hoffenheim όταν έπρεπε να νικήσουμε για να μπούμε στους ομίλους. Και σήμερα έχουμε άλλη μία μεγάλη δουλειά να κάνουμε."

"Αυτό που θυμάμαι από αυτές τις δύο περιπτώσεις, και μου έμεινε περισσότερο, είναι ότι όλοι ενωθήκαμε και αναγνωρίσαμε ότι υπάρχει μία ευκαιρία για εμάς αν την θέλουμε. Και στις δύο περιπτώσεις ξέραμε ότι υπήρχε μία τερματική γραμμή αλλά πριν από αυτή υπήρχε ένας πολύ καλός αντίπαλος να νικήσουμε. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις οι φίλαθλοι και η ομάδα έγιναν ένα και δημιουργήθηκε μία τρομερή δύναμη."

"Χρειαζόμαστε την ίδια δύναμη απόψε. Χρειαζόμαστε την ίδια στάση και παρουσία: πίστη στους εαυτούς μας, κατανόηση ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας έρθει εύκολα. Η ευκαιρία αυτή πρέπει να αρπαχτεί, όχι να μας δωθεί."

"Και ο λόγος που δεν θα μας δωθεί ως δώρο είναι η ποιότητα του αντιπάλου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε."

" Το παιχνιδι στην Μόσχα ήταν ένα δείγμα της μαγείας του Champions League. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά η ποιότητα της Spartak ήταν τέτοια που έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Αυτό θα το αντιμετωπίσουμε ξανά απόψε." 

"Αν δεν σεβαστούμε την ποιότητα τους, θα πληρώσουμε το τίμημα. Αν δεν σεβαστούμε την περίπτωση και την ανάγκη να τελειώσουμε την δουλειά, θα πληρώσουμε το τίμημα. Πρέπει - και εννοώ όλους ως Liverpool - να τρέξουμε και να φτάσουμε στην τερματική γραμμή. Αν το κάνουμε αυτό όλοι μαζί, έχω την αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι θα απολάυσουμε αυτό το βράδυ." 

Επιμέλεια: liverpoolfc.com
Πηγή: Γιώργος Σιδηρόπουλος

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.