"Γλυκάθηκε" και ζητά περισσότερα για Solanke η Chelsea!

Οι εμφανίσεις του νεαρού Άγγλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20..."γλύκαναν" την Chelsea που ζητά 3πλάσια χρήματα από τη Liverpool!

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Η Liverpool συμφώνησε πρόσφατα με τους Μπλε του Λονδίνου την απόκτηση του 19χρονου επιτελικού μέσου Dominic Solanke. Η αρχική προσφορά των 3εκ.£ έμεινε μετέωρη, ορθά, όπως αποδείχθηκε, αφού οι άνθρωποι της Chelsea δεν είχαν λόγο να βιαστούν. Εξάλλου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 μόλις ξεκινούσε και ο "Dom" αναμενόταν να ανεβάσει τις μετοχές του.

Όπερ και εγένετο. Όχι απλά ήταν καλές και ελπιδοφόρες οι εμφανίσεις του Solanke, αλλά το νέο απόκτημα της Liverpool βραβεύτηκε ως ο Πολυτιμότερος Παίκτης της διοργάνωσης. Η αξία του, πλέον, έχει διαπιστωθεί κατά αμάχητο τεκμήριο, κάτι που δίνει το δικαίωμα στην Chelsea να ασκήσει πιέσεις.

Έτσι, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, οι Μπλε όχι απλά απορρίπτουν την αρχική προσφορά των Reds ύψους 3εκ.£, αλλά αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 10εκ£!

Σημειώνεται πως αν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η υπόθεση θα υπαχθεί στην ομοσπονδία (FA), ύστερα από δικαστήριο της οποίας θα οριστεί η τελική τιμή της μεταγραφής.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.