Πώληση Sakho, η τιμή του Moreno και οι σκέψεις για Sturridge

Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για τις επικείμενες πωλήσεις παικτών της Liverpool.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ο James Pearce "έβγαλε στη φόρα" τις σκέψεις της Liverpool για αποχωρήσεις στο επικείμενο μεταγραφικό παζάρι.

Πιο αναλυτικά, ο Sakho οπωσδήποτε δεν έχει πια μέλλον στο Anfield, εξαιτίας της ρήξης του με τον Klopp, και η ομάδα τον κοστολογεί στις £30εκ., αναμένοντας προτάσεις. Στη μισή τιμή ξεκινούν και οι διαπραγματεύσεις για το πρόσωπο του Alberto Moreno. Πρόσφατα, μάλιστα, η Liverpool απέρριψε προσφορά £13εκ. της Napoli για τον Ισπανό, εμμένοντας στις απαιτήσεις της για £15εκ.

Επιπλέον, οι Reds θέλουν να κερδίσουν πίσω τις χαμένες £20εκ. λίρες που είχαν ξοδέψει επί Rodgers για τον Lazar Markovic και όπως φαίνεται αναζητούν προτάσεις γύρω από τη συγκεκριμένη τιμή. Στην περίπτωση του Kevin Stewart, έχοντας πολλάκις απορρίψει προτάσεις για λογαριασμό του το Γενάρη, η ομάδα ψάχνει να πουλήσει τον παίκτη στην ιδανική τιμή.

Όσον αφορά, τώρα, τον Lucas Leiva οι εναλλακτικές είναι δύο: εάν πουληθεί σε ομάδα της Premier League, η Liverpool αναμένει να κερδίσει £5εκ., ενώ αν επιστρέψει στη Βραζιλία και τη Gremio, τότε η τιμή αυτή θα μειωθεί.

Ακόμα, οι Reds δεν αναζητούν προτάσεις για τον Sturridge, εξάλλου ούτε και ο ίδιος δήλωσε ποτέ την επιθυμία του να φύγει. Αφήνεται, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του αν βρεθεί μια πρόταση συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

Τέλος, Flanagan, Brannagan, Chrivella και Randall επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους για την προετοιμασία, και η καλοκαιρινή τους απόδοση θα κρίνει το μέλλον τους στην ομάδα.

photo credit: John Walton
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.