Ο Rafa Soares δηλώνει "κολακευμένος" για το ενδιαφέρον της Liverpool

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |


Γνωστό το γεγονός ότι μέσα στη μεταγραφική περίοδο η ομάδα μας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα για να αντικαταστήσει τον Alberto Moreno, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα πωληθεί.

Τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά(όχι μόνο για αυτή τη θέση), είναι πολλά, με ένα εξ' αυτών να είναι και ο 22χρονος Πορτογάλος Rafa Soares.

Ο Luís Rafael Soares Alves(όπως είναι το πλήρες όνομά του), δεν έχει κάνει ακόμα το ξεπέταγμά του στην πρώτη ομάδα της Porto, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Rio Ave, σημειώνοντας 3 γκολ και 7 ασσίστ στο ενεργητικό του στις 38 συνολικά εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του στην Omnisport, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε κολακευμένος για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Liverpool, δηλώνοντας όμως προσηλωμένος στο να κερδίσει μια θέση στα πλάνα του Sergio Conceicao στην Porto.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: "Ξέρω ότι με ακολουθούν αγγλικές ομάδες, ειδικά μετά το τέλος της σεζόν. Η Liverpool είναι σπουδαία ομάδα και να συνδέομαι μαζί τους είναι μεγάλη τιμή για μένα."

"Ακολουθώ την Liverpool από νεαρή ηλικία και ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω του 'You'll Never Walk Alone', είναι μοναδικό! Η Liverpool είναι δημοφιλής ομάδα στην Πορτογαλία, όπου οι άνθρωποι εκτιμούν την ιστορία ενός συλλόγου."

"Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην Porto. Νιώθω έτοιμος και αισιόδοξος ότι μετά την τελευταία σεζόν θα μου δοθεί η ευκαιρία."

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook για όλα τα νέα της ομάδας μας.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.