Απερρίφθη πρόταση της Huddersfield για δανεισμό του Ward!

Ο τερματοφύλακας Danny Ward παραμένει προσωρινά στο Melwood. Διάφορα σενάρια για το μέλλον του.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ύστερα από 43 παιχνίδια κάτω από τα goal post της Championship και για λογαριασμό της Huddersfield, ο Danny Ward επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ. Από το 2011 ως την περυσινή σεζόν, ο Ουαλός τερματοφύλακας δεν είχε παίξει συνολικά ούτε καν 30 αγώνες, αριθμό που ξεπέρασε και με το παραπάνω φέτος.

Μάλιστα, η συμβολή του στα play-offs ήταν καθοριστική για την άνοδο της Huddersfield στην Premier League, με σπουδαίες επεμβάσεις στη διαδικασία των penalties, τόσο στην πρώτη φάση όσο και στον τελικό με τη Reading.

Λογικό, κατά συνέπεια, ήταν η Huddersfield να θελήσει τις υπηρεσίες του και για την ερχόμενη σεζόν. Ωστόσο, η Liverpool απέρριψε την πρόταση που κατατέθηκε για τον δανεισμό του. Ο Ward θα χρησιμοποιηθεί στην προετοιμασία και, εξετάζοντας τις συνθήκες, η ομάδα θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε εκ νέου δανεισμό ή αν θα τον κρατήσει. Το σενάριο της πώλησης δεν μοιάζει τόσο πιθανό, μιας και ο Ουαλός τερματοφύλακας τώρα ξεκινά να φτιάχνει το όνομα του και ενδεχομένως να χρειαστεί στο μέλλον.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.