Ενθουσιασμένος ο Jurgen Klopp με τον Joe Gomez!


Ο Jurgen Klopp μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται να πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Joe Gomez, δίνοντας επαίνους στον Άγγλο για την αντίληψη του στην προετοιμασία. 


Ο 20χρονος αμυντικός συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νεοφώτιστη στην Premier League, Brighton, θέλοντας τον ως δανεικό, ωστόσο ο Jurgen Klopp δήλωσε ότι ο Joe θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο για τους Reds αυτή τη σεζόν, καθώς δεν αγωνίζεται μόνο στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στις δύο θέσεις των μπακ, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει εντυπωσιαστεί από τη συμβολή του μέχρι στιγμής.

"Οι μεταγραφές είναι ανοιχτές μέχρι τις 31 Αυγούστου, ώστε να δούμε τι είναι καλύτερο για τον παίκτη", δήλωσε ο Klopp στην Liverpool Echo και συνέχισε:
"Ο Joe είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πλέον σε καλύτερη κατάσταση από τότε που ήρθα στην ομάδα, είναι πολύ θετικό.
Μπορεί επίσης να παίξει ως full back και αγωνίστηκε εκεί με την Wigan χωρίς να έχει προπονηθεί, τον χρειαζόμαστε και σε επιθετικές καταστάσεις."

"Με τους Clyney (Nathaniel Clyne) και Milly (James Milner) τραυματίες, είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερες επιλογές εκεί.
Ο Τrent (Alexander-Arnold) είναι ένας φανταστικός παίκτης αλλά είναι νέος.
Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι έντονη για όλους, αλλά μπορείτε να φανταστείτε πως είναι για ένα νεαρό αγόρι, είναι καλό να έχεις τον Joe."

Ο Gomez επέστρεψε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά περιορίστηκε σε μόλις τρεις εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει επιστρέψει στο 100% και θα προτιμούσε να παραμείνει και να παλέψει για μια θέση από το να δοθεί δανεικός.

Το μέλλον του ίσως ξεκαθαρίσει με το εάν η Southampton θα αλλάξει τη στάση της τις ερχόμενες εβδομάδες, βάζοντας πωλητήριο στον Virgil van Dijk για να μετακομίσει στην Liverpool, όμως εάν αυτό δεν συμβεί, τότε ο Gomez είναι πολύ πιθανό να μείνει και να ανταγωνιστεί με τους Joel Matip, Dejan Lovren και Ragnar Klavan για μια θέση στην καρδιά της άμυνας.

"Θα δούμε τι θέλουν οι άλλοι σύλλογοι και τι θέλουμε εμείς", πρόσθεσε ο Klopp και για τους υπόλοιπους παίκτες που ίσως δωθούν δανεικοί.
"Εάν πρόκειται για δανεισμό, πρέπει να λάβουμε αποφάσεις με τον παίκτη και την οικογένειά του.
Δεν έχω την ανάγκη να λάβω έγκαιρα αυτές τις αποφάσεις, το μεταγραφικό παράθυρο εξακολουθεί να είναι ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειαζόμαστε παίκτες για την ομάδα και για την προπόνηση, όπως επίσης θέλουμε να έχουμε μια ισχυρή ομάδα για την U23 αυτή τη σεζόν.
Δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις, οι άνθρωποι θα ρωτήσουν και θα το σκεφτούμε, εάν έχει νόημα κάποια κίνηση τότε θα την κάνουμε, αλλιώς τα αγόρια θα μείνουν εδώ."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.