Klopp: ''Δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ο Solanke''


O Jurgen Klopp παραδέχτηκε ότι δε γνώριζε για τον Dominic Solanke, μέχρι που οι scouter της Liverpool του τον ανέφεραν.

Ο Solanke έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα φιλικά της ομάδας, σκοράροντας μάλιστα και στο τελευταίο απέναντι στην Crystal Palace, για το Premier League Asia Trophy.

Ωστόσο για τον Klopp, ο 19χρονος επιθετικός ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό ένας... άγνωστος.

''Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι πως όταν άκουσα ότι ο Dominic θέλει να έρθει στην ομάδα, ήμουν πολύ χαρούμενος.'', είπε ο Klopp.

''Αλλά ήταν δύσκολο να βρούμε υλικό για αυτόν. Είχε να παίξει καιρό, οπότε ήταν δύσκολο.

''Το μόνο που μπορέσαμε να βρούμε ήταν λίγο υλικό από την Ολλανδία και στις κατηγορίες κάτω των 20 και 19. Αυτό δεν είναι και το καλύτερο υλικό.

''Όλοι στην Αγγλία τον ήξεραν, αλλά εγώ δεν είχα ιδέα ποιος ήταν. Άρχισα να μαθαίνω όλο και περισσότερα για αυτόν και εμπιστεύομαι τους scouter μας, οπότε είπα ας το κάνουμε.

Με τους Firmino, Sturridge, ακόμα και τον Ings στη διάθεσή του, είναι αβέβαιο πώς θα χρησιμοποιήσει τον Solanke o Klopp. Ο Γερμανός όμως έχει ήδη πειστεί για την ποιότητα του παίκτη του.

''Έχω δει πολλά ικανά παιδιά στη ζωή μου και μου φαίνεται ότι είναι ένα καλό project. Όλα είναι καλά και πολύ ξεκάθαρα. Είναι πολύ έξυπνος και συγκεντρωμένος. Βλέπεις τις κινήσεις του. Πρέπει να  βελτιωθεί σε πολλά, αλλά είναι καλό παιδί.

''Ποτέ δε σκέφτηκα με βάση το όνομα και την ηλικία. Ποτέ. Με ενδιαφέρουν οι εμφανίσεις και το να κάνεις το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή. 

"Αν οι παίκτες έχουν υπομονή, τότε το μέλλον προβλέπεται λαμπρό. Αν δεν έχουν υπομονή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο. Η δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε." 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.