Καμία αλλαγή στη στάση της Liverpool για Coutinho!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:



Πολύς θόρυβος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες γύρω από τον Philippe Coutinho. Σύμφωνα ΜΟΝΟ με Ισπανικά δημοσιεύματα -τα οποία προσωπικά θα χαρακτήριζα γελοία- ο παίχτης τα έχει βρει με την Barcelona στο συμβόλαιο και πιέζει τη Liverpool για μεταγραφή. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα επίσης, η Barcelona κατέθεσε πρόταση 89 εκατομμυρίων λιρών στην ομάδα μας για τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μάγου.

Τόσο η διοίκηση όσο και ο Jurgen Klopp ήταν κατηγορηματικοί στο ότι ο Coutinho δεν πωλείται και είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ρόστερ. Τα τελευταία 24ωρα όμως κρατιόταν σιγή ιχθύος, πράγμα που έκανε νευρικούς αρκετούς από εμάς. 

Ο James Pearce πριν λίγο, έσπασε αυτή τη σιγή και μας πληροφόρησε πως "η στάση της Liverpool για τον Philippe Coutinho δεν έχει αλλάξει. Ο παίχτης δεν είναι προς πώληση για κανένα κόστος. Δεν υπάρχει καμία δεύτερη προσφορά από την Barcelona και αν υπάρξει δε θα είναι καλοδεχούμενη."

Μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα υπάρχει κανένα θέμα πώλησης του Coutinho την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.