MILNER INJURY UPDATE

Ο Andy Robertson είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς οι Reds θα παρακολουθούν την κατάσταση του James Milner.










Ο Milner ένιωσε ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Leicester City, στο Hong Kong, στη νίκη με 2-1 το Σάββατο.

Η Liverpool έδωσε ένα μικρό update σχετικά με την κατάστασή του υπαρχηγού της ομάδας λέγοντας:

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι το πρόβλημα στον μηρό δεν είναι τόσο σοβαρό, ωστόσο ο James Milner θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να είναι σύντομα έτοιμος να επανέλθει κανονικά στην προετοιμασία μαζί με τους συμπαίκτες του.


Η ομάδα του Klopp θα βρεθεί στο Βερολίνο για ένα φιλικό κόντρα στην Hertha BSC το Σάββατο, πριν αντιμετωπίσει την Bayern Munich στο Audi Cup την επόμενη Τρίτη. Στη συνέχεια οι Reds θα αναμετρηθούν με μία εκ των Atletico Madrid ή Napoli 24 ώρες αργότερα, πριν από το ταξίδι στο Δουβλίνο για μια σύγκρουση με την Athletic Bilbao.

Προς το παρόν, ο Milner δεν έχει αποκλειστεί από κανένα από αυτά τα παιχνίδια, αλλά η νέα μεταγραφή, ο Robertson, είναι πιθανό να αγωνιστεί απέναντι στη Hertha αφού θα έχει προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες στο Melwood για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα.




Επιμέλεια: Τσακαλέρης Χρήστος
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.