O Jürgen Klopp μιλάει για τους τερματοφύλακες που έχει στη διάθεση του!

Όταν έχεις τρεις τερματοφύλακες που ανταγωνίζονται για μία φανέλα βασικού, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα πιστεύει ο Jürgen Klopp.

Ο Danny Ward θα πάρει και αυτός μέρος στην pre-season φέτος μετά το πέρασμά του από την Huddersfield, όπου και την βοήθησε να ανέβει στην Premier League.

Ο Mignolet πήρε φανέλα βασικού στο δεύτερο μισό της σεζόν και βοήθησε τους Κόκκινους να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League καταγράφοντας τέσσερα διαδοχικά clean sheets τις τελευταίες εβδομάδες.

Καθώς ο Klopp επιβλέπει τις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν, το τρίο θα έχει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει ένα προπονητή που βλέπει μόνο θετικά από αυτή την κατάσταση.

"Αυτό είναι πολύ καλό για τον προπονητή, τρεις πραγματικά καλοί τερματοφύλακες", δήλωσε στο Liverpoolfc.com.

"Είναι έτσι όπως είναι και τίποτα δεν είναι αποφασισμένο, μπορούν όλοι να δείξουν πόσο καλοί είναι. Δεν θέλω να τους κάνω να αμφιβάλλουν για το αν θα τους δωθεί η ευκαιρία.”

"Είναι σε μια φανταστική ομάδα και ένας φανταστικός ποδοσφαιρικός σύλλογος χρειάζεται φανταστικούς τερματοφύλακες. Είχαμε μια πολύ καλή φετινή σεζόν.”

"Ναι, ήταν λίγο δύσκολο για τον Loris αλλά είμαι βέβαιος ότι είχε το ρόλο του στην ανάπτυξη του Simon, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν. Και ο Danny έκανε μια φανταστική σεζόν στη Huddersfield με μεγάλη επιτυχία στο τέλος.”

"Έχουμε τρεις τερματοφύλακες και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και τότε θα δούμε ποιος θα πάρει φανέλα βασικού".

Πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης


Share on Google Plus

About Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.