O Van Dijk δήλωσε στη Southampton πως θέλει ΜΟΝΟ Liverpool!

Επιμέλεια/Μετάφραση: Γιώργος
Πηγή/Source: Mirror

H Southampton  δεν θέλει να χάσει τον van Dijk αλλά ο Ολλανδός ξεκαθάρισε στους "Αγίους" πως θέλει να παίξει στο Champions League.

O Virgil van Dijk είπε στη Southampton πως θέλει να πάει μόνο στη Λίβερπουλ αφήνοντας τους Αγίους να ρισκάρουν να χάσουν την προσφορά των 50 εκατομμυρίων λιρών.



Ο Ολλανδός είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στους "reds" και θέλει να πιέσει για μεταγραφή στο Anfield, παρόλο που η  Liverpool προειδοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα για την γνωστή υπόθεση του tapping up από την Southampton αφού οι Άγιοι παραπονέθηκαν στην Premier League.

H Liverpool έκανε πίσω με μια συγνώμη, αλλά ο Jurgen Klopp είναι απελπισμένος να ενισχύσει την ομάδα στα μετόπισθεν και δεν έχει παρατήσει  την υπόθεση.

H Southampton  δεν θέλει να χάσει τον van Dijk αλλά ο Ολλανδός ξεκαθάρισε στους "Άγιους" πως θέλει να παίξει στο Champions League όπως είχε κάνει στην Celtic πριν την μετακίνησή του στο St Mary's.



Ο νέος μάνατζερ των "Άγίων" Mauricio Pellegrino δεν θέλει να κρατάει δυσαρεστημένους παίκτες αλλά οι Άγιοι είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Η Chelsea και η Manchester United αρχικά είχαν ενδιαφερθεί για τον Ολλανδό αλλά ο Jose Mourinho υπέγραψε τον Σουηδό σταρ Victor Lindelof από την Benfica και η Chelsea έχει σχεδόν υπογράψει τον Γερμανό διεθνή Antonio Rudiger από τη Roma.

H Manchester City επίσης έχει στα υπόψην της τον Van Dijk αλλά ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια αποφασιστική κίνηση.

Αυτό αφήνει τη Liverpool ως τον μοναδικό "παίκτη" στο παιχνίδι και τη Southampton σε ένα δίλημμα καθώς ο Pellegrino χρειάζεται χρήματα για να ενισχύσει την ομάδα.
Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.