"Όνειρο για κάθε παίκτη η Liverpool"

| Επιμέλεια: Σπύρος Χ. |

Image result for suarez liverpool

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool έδωσε ο Luis Suarez, στα πλαίσια της νέας σειράς του LFCTV, "What Liverpool Means To Me".

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, είχε έρθει στην ομάδα μας τον Ιαννουάριο του 2011 και μέχρι το καλοκαίρι του 2014, όταν και αποχώρησε για την Barcelona, κατάφερε σε 133 εμφανίσεις να σκοράρει 82 γκολ.

Ο Suarez αποτέλεσε μια αμφιλεγόμενη μορφή στα αγγλικά γήπεδα με την παρουσία του, έγινε όμως ιδαίτερα αγαπητός στον απαιτητικό κόσμο της Liverpool, κυρίως με την τελευταία του σεζόν όπου κατάφερε να σκοράρει 31 γκολ σε 33 παιχνίδια και να οδηγήσει την ομάδα μας σε μια μάχη για τον τίτλο(εισπνοή...εκπνοή) μέχρι τελικής πτώσης.

 Διαβάστε τα πιο κάτω λόγια που ειπώθηκαν από το 'S' στο 'MSN' της Barcelona στη συνέντευξη αυτή:

"Όταν ήμουν μικρός, η Liverpool ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και ήταν περίφημη σε όλο τον κόσμο." 
"Έτσι όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της ομάδας για μένα, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία επειδή είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να παίξω εδώ."


Συνεχίζοντας, το πρώην νούμερο 7 της ομάδας, τοποθετήθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τους οπαδούς της Liverpool: 

"Στο Anfield, οι οπαδοί σε στηρίζουν όπως και να 'χει.''
"Η αγάπη που σου δείχνουν είναι απλά τόσο ξεχωριστή, που σε κάνει να σηκώνεις το κεφάλι και να ανταποκρίνεσαι, αντί να το αφήνεις να σκύψει για λίγο. Για μένα, αυτό είναι που έχουν οι οπαδοί της Liverpool."

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την πλήρη συνέντευξη του Suarez στο LFCTV μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μέσω της επίσημης σελίδας της Liverpool.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook για όλα τα νέα της ομάδας μας.

*LiverpoolFans.grTV στο Youtube! Εγγραφείτε στο κανάλι μας-δείτε πως μπορείτε να συνδράμετε με υλικό το LF.GRTV. Περισσότερα εδώ!


*Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android συσκευές: Link*

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.