Sturridge: ''Βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα''


Ο Daniel Sturridge πιστεύει ότι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα ενόψει της νέας σεζόν, με τον Jurgen Klopp να έχει εντυπωσιαστεί από την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται ο 27χρονος παίκτης του.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί όσο κανείς τα τελευταία τρία χρόνια από τραυματισμούς, όμως η φόρμα στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία έχει αφήσει απολύτως ικανοποιημένο τον προπονητή του.

O Sturridge δούλεψε στην Αμερική προκειμένου να αφήσει πίσω του τον τελευταίο του τραυματισμό στο ισχίο.

''Προπονήθηκα ατομικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δούλεψα πολύ σκληρά στην Αμερική μέσα σε αισιόδοξο κλίμα.

''Ερχόμενος στην Αγγλία για να δουλέψω με τον προπονητή και την ομάδα, απλά σιγουρεύομαι ότι είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα, πράγμα που είναι σημαντικό για να βοηθήσω την ομάδα νε κερδίσει τίτλους. 

''Αισθάνομαι καλά και το διασκεδάζω. Κάνουμε πλάκα με τα παιδιά και βοηθάμε τους νέους παίκτες να ενταχθούν.

''Μιλούσαμε με τον Phil (Coutinho) για το γεγονός ότι είμαστε δύο από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας. Έχει πλάκα που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Είναι δουλειά μας να βοηθάμε τους νέους παίκτες και να πιέζουμε τους εαυτούς μας να γινόμαστε καλύτεροι. 

''Ο προπονητής σίγουρα προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από εμάς και αυτό είναι πανέμορφο συναίσθημα.''

Ο Sturridge ισχυρίζεται ότι η νοοτροπία των Reds που οδήγησε την ομάδα στην τετράδα είναι ακόμα ισχυρότερη πλέον, σε μια σεζόν με σαφώς αυξημένες απαιτήσεις.

''Όλοι είμαστε ταπεινοί. Θέλουμε να κερδίζουμε, να πάρουμε τρόπαια και να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε ατομικά. Ο προπονητής μας πιέζει να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνεται και το κλίμα στο camp είναι καλύτερο από ποτέ.''
 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.