Νέος ρόλος για τον Tony Barrett στη Liverpool!


Νέο ρόλο στη Liverpool ανέλαβε ο γνωστός πρώην, πλέον, δημοσιογράφος, Tony Barrett, ο οποίος θα είναι επικοινωνιολόγος για το σύλλογο, με σκοπό την αλληλεπίδρασή του με τους υποστηρικτές της ομάδας.

Η Liverpool πριν περίπου ένα μήνα προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου προγράμματος, στοχεύοντας στο να «ακουστούν» οι απόψεις όλων των φιλάθλων των Reds για τα θέματα που τους απασχολούν.

Από τη νέα του θέση, ο Barrett θα συντονίζει και θα διαχειρίζεται τα νέα fan forum που δημιουργήθηκαν, συνομιλώντας με τους φιλάθλους σε ανεπίσημο ύφος μέσω των social media, ενώ αναμένεται να γίνουν ακόμα και συναντήσεις αν αυτό καταστεί απαραίτητο, προκειμένου να κατανοηθούν καλύτερα τα θιγόμενα θέματα.

Τα πέντε forum που θα χρησιμοποιηθούν τη σεζόν 2017-2018, θα καλύπτουν τα θέματα τα οποία οι fans επέλεξαν ως πιο σημαντικά για τους ίδιους: διαθεσιμότητα εισιτηρίων, τιμές εισιτηρίων, γήπεδο και μερικά ακόμη.

O Tony Barrett θα συμμετέχει επίσης στο τέλος κάθε χρονιάς σε ένα meeting με τους fans, όπου θα γίνεται η ανασκόπηση της σεζόν για τα forum, καθώς και θα εξετάζονται οι στόχοι για αυτά στο μέλλον.

''Σημαντικότερο ακόμα και από την τιμή που έχω να αναλαμβάνω ένα ρόλο στη Liverpool, είναι το να είμαι υπεύθυνος και να διατηρώ τα όσα προβλέπει ο ρόλος μου. Είναι κάτι καινούριο για την ομάδα και για εμένα, όμως πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω, δεδομένης και της θέλησης της Liverpool να φέρει αυτή την αποστολή εις πέρας'', είπε ο Barrett.
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.