Απέρριψε την Chelsea για να περιμένει την Liverpool!


Απίστευτο άκυρο έριξε ο Oxlade Chamberlain καθώς σήμερα αργά το βράδυ απέρριψε την Chelsea κι ενώ υπήρχε συμφωνία με την Arsenal, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες περιμένοντας ενδεχόμενη πρόταση από την Liverpool!

Σε ένα μεγάλο διήμερο εξελίσσονται για την Liverpool οι δύο τελευταίες μέρες των μεταγραφών, με τα μέτωπα των Lemar & Van Dijk να παραμένουν ανοιχτά και ξαφνικά σκάει και εξέλιξη με...Chamberlain!

Συγκεκριμένα, υπήρχε από χθες συμφωνία μεταξύ της Arsenal και της Chelsea για την μεταγραφή του Άγγλου στους Μπλε του Λονδίνου έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών, όμως σήμερα το βράδυ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να...απορρίψει την Chelsea και να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την...Liverpool!

Ο Oxlade-Chamberlain προτιμά την ιδέα της μεταγραφής του στο Anfield, παίζοντας σε έναν κεντρικό ρόλο υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp.
Η Arsenal είπε νωρίτερα το καλοκαίρι ότι δεν θα συνεργαστούν για μεταγραφή με κάποιον αντίπαλο, αλλά πλέον έχει αλλάξει αυτή η στάση της εάν κρίνουμε την κίνηση της να συμφωνήσει για την παραχώρηση του Ox στους αιώνιους αντιπάλους τους.

Ο Άγγλος διεθνής δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Gunners και αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση από την Liverpool, είναι πρόθυμος να μείνει στην Arsenal μέχρι να πάρει την ελευθερία του το καλοκαίρι του 2018.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Paul Joyce, ο Ox είναι μέσα στους στόχους του Jurgen Klopp, ωστόσο μένει να φανεί εάν η υπόθεση του είναι εναλλακτική της μεταγραφής του Thomas Lemar.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.