Firmino: Θα ήταν άσχημο να φύγει ο Coutinho αλλά προέχει το ματς με τη Hoffenheim

Ο Roberto Firmino λέει ότι θα ήταν "απαίσιο" αν η Λίβερπουλ έχανε τον Philippe Coutinho από τη Barcelona, καθώς έθεσε ως στόχο να μείνει στην ιστορία της ομάδας.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...

















Ο διεθνής Βραζιλιάνος θέλει τον στενό φίλο του να μείνει και να βοηθήσει τους παίκτες του Jurgen Klopp να επιτύχουν αυτήν τη σεζόν σε μια χρονιά που στο τέλος της έρχονται οι αγώνες για το World Cup στη Ρωσία.

  "Προτιμώ να μην το σκέφτομαι αυτό (ο Coutinho να φύγει) γιατί θα ήταν άσχημο, είναι ένας σπουδαίος παίκτης αλλά και ένας πολύ καλός φίλος για μένα", δήλωσε ο Firmino.

  "Είναι φυσιολογικό οι σπουδαίες ομάδες να ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά η συγκέντρωσή μου είναι τώρα στην ομάδα.

  "Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τρόπαια με τη Liverpool, ώστε να μπορώ να μπω στην ιστορία αυτού του συλλόγου.

  "Αυτή η χρονιά είναι μια ξεχωριστή σεζόν γιατί είναι η σεζόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από την παιδική ηλικία, είχα το όνειρο να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

  "Για να επιλεγώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να έχω την καλύτερη σεζόν με τη Liverpool. Ο Tite είναι ένας προπονητής που ανταμείβει τη σκληρή δουλειά στους συλλόγους".

Ο Firmino είναι εγγυημένο ότι θα έχει μια θερμή υποδοχή όταν επιστρέψει στο Rhein-Neckar-Arena για το πρώτο παιχνίδι του Champions League απόψε.

Πέτυχε 49 γκολ σε 153 εμφανίσεις για την Hoffenheim μετά τη μετακίνησή του από τη Figueirense το 2011.

  "Η αίσθηση μου για την αντιμετώπιση της πρώην ομάδας μου? Με κάνει ευτυχισμένο να συναντώ ξανά τους παλιούς φίλους, πάντα ένιωσα σεβαστός εκεί, έχω καλές αναμνήσεις", πρόσθεσε.

  "Ξέρω πολύ καλά την Hoffenheim, είναι μια οργανωμένη, σκληρή ομάδα για να αντιμετωπίσεις, αλλά αν θέλουμε να φτάσουμε μακριά, πρέπει να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια από τώρα.

  "Ο Klopp είναι ένας προπονητής που έχει την ομάδα κάτω από την παλάμη των χεριών του. Ελπίζουμε να επιτύχουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν, προετοιμαζόμασταν καλά".

Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.