Klopp: Θα έρθουν οι ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα για τον Andy Robertson

Ο Jürgen Klopp τονίζει ότι δε σημαίνει τίποτα η παράλειψη του Andy Robertson από την αποστολή των δύο αγώνων του Λίβερπουλ, καθώς επέμεινε ότι η ευκαιρία του θα έρθει σύντομα.

Γράφει ο Τσακαλέρης Χρήστος...










Ο 23χρονος, ο οποίος έφτασε από τη Hull City στα τέλη Ιουλίου, δεν ήταν μέρος των 18 επιλογών για τις συγκρούσεις των Reds με την Watford και τη Hoffenheim, αν και ταξίδεψε και για τους δύο αγώνες.

Ωστόσο, ο Klopp παραδέχεται ότι είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο με τον οποίο ο Robertson έχει εγκατασταθεί στη ζωή του στη νέα του ομάδα και είναι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του όταν έρθει.

Ο προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Crystal Palace στο Melwood:  
  " Όλα είναι εντάξει μαζί του. Είναι σε καλή στιγμή και η ανάπτυξή του μέχρι τώρα ήταν πολύ καλή, έχει προσαρμοστεί καλά.

  "Είναι ένας πραγματικά, πολύ καλός παίκτης, αλλά είναι όπως είναι με τα αριστερά μπακ, είναι δύσκολο. Παίζεις ή είναι πιθανό να μην είσαι στην ομάδα. Είναι πραγματικά καλός και όλα είναι ωραία από την πλευρά μου. Είναι πολύ νωρίς, ήρθε αργά και πρέπει να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού μας και σε όλα αυτά.

  "Πράγματα όπως αυτό συμβαίνουν και θα δούμε - επιστρέψαμε [από τη Γερμανία] χθες(σ.σ. προχθές), είχαμε μια μικρή συνεδρία και ήταν ένα έντονο παιχνίδι στο Hoffenheim. Έχουμε ένα ή δύο μικρά πράγματα με παίκτες που πρέπει να δούμε λόγω της έντασης του παιχνιδιού ή ακόμα περισσότερο.

  "Τα πράγματα θα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν πολύ και οι παίκτες πρέπει να το γνωρίζουν. Τους το είπα βέβαια, αλλά ως παίκτης - κάτι που ήμουν πριν από μερικά χρόνια - δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτούμε πραγματικά, είναι μια μακρά περίοδος μπροστά.

  "Ο κανόνας είναι ότι αν προπονηθείς πραγματικά καλά, αν εργάζεσαι πραγματικά σκληρά, αν βελτιωθείς, αν αναπτυχθείς, όλα θα είναι καλά στο τέλος".
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.