Klopp: "Αυτή τη στιγμή ο Coutinho δεν μπορεί να παίξει για εμάς"

Ο Jurgen Klopp απάντησε στη συνέντευξη Τύπου σε ερώτηση για τον Coutinho.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Σε ερώτηση για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του Coutinho, καθώς και για την απουσία του τελευταίου από την αποστολή της Liverpool στη Γερμανία για το παιχνίδι με τη Hoffenheim, ο Jurgen Klopp εξήγησε: "Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτή τη στιγμή ο Philippe δεν μπορεί να παίξει για εμάς". Είναι προφανές ότι δεν χρησιμοποίησε την εύκολη δικαιολογία του προβλήματος στην πλάτη που ταλαιπωρούσε τον Βραζιλιάνο από τις 3 του μηνός, και άφησε να εννοηθεί ότι η απουσία του από τις δραστηριότητες της ομάδας οφείλεται στη στάση του. "Φυσικά και μας έχει αναστατώσει αυτό (σ.σ το γεγονός ότι επί της παρούσης στιγμής δεν γίνεται να αγωνιστεί για την ομάδα)", συμπλήρωσε έπειτα.

Όπως είναι λογικό, δηλαδή, η Liverpool προφανώς και δεν θα χρησιμοποιήσει τον Coutinho αν ο τελευταίος δεν αλλάξει τη στάση του. Όπως απαντήσαμε και σε μήνυμα το πρωί, δεν είναι ότι ο Coutinho επέλεξε να μην ταξιδέψει (ειδάλλως θα είχε τιμωρηθεί), αντίθετα η ομάδα δεν τον ρώτησε καν. Απλώς δεν τον κάλεσε στην αποστολή.

Στο τέλος της συνέντευξης του, μια δεύτερη ερώτηση για τον Coutinho τέθηκε από δημοσιογράφο και ο Klopp σημείωσε, διακόπτοντας τον: "Μπορώ να καταλάβω ότι όλοι ενδιαφέρεστε, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Δεν το σκέφτομαι, έχουμε προπόνηση σε λίγα λεπτά, πρέπει να συγκεντρωθώ στην ομάδα".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.