(Ξανα)κερδίζει την εμπιστοσύνη του Klopp o Mignolet!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Ο Βέλγος goalkeeper "νίκησε" τους Loris Karius και Danny Ward και θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια στην πρεμιέρα κόντρα στη Watford!


Ο Jurgen Klopp είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως η θέση του τερματοφύλακα θα είναι μια "μάχη" μεταξύ των Simon Mignolet, Loris Karius και Danny Ward. Ερωτώμενος λοιπόν ο Γερμανός για το ποιος ήταν ο άτυπος νικητής αυτής της μάχης, ο Klopp δήλωσε:
Ο Simon. Δόθηκε ένας πολύ σκληρός αγώνας σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας. Ο Simon ήταν πολύ σταθερός, δεν είχε ούτε μια κακή εμφάνιση το οποίο είναι εξαιρετικό λαμβάνοντας υπόψιν και τη σεζόν που πραγματοποίησε. Είναι πολύ σίγουρος, έχει βελτιωθεί πολύ και συνεχίζει να βελτιώνεται σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού.
Ο Loris είχε μερικά προβληματάκια, αλλά και αυτός με τη σειρά του έκανε πολύ καλή προετοιμασία. Αυτό δε συνέβη με τον Danny, που είχε προβλήματα στη μέση του. Δεν μπορούσε δυστυχώς να προπονηθεί. Για έναν τερματοφύλακα είναι ακόμα χειρότερο να έχει προβλήματα στη μέση. Είδαμε όλοι στον αγώνα με την Atletico ότι έχουμε ακόμα έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα.
Αυτή τη στιγμή ως έχουν τα πράγματα είναι: O Simon #1, ο Loris #1 και ο Danny #3. Δεν είναι μια απόφαση που έχω πάρει για τα επόμενα 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος όμως πως αν έχουμε κάποιον τραυματισμό, έχουμε εξαιρετικές επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.